ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Σπ. Δανέλλης: Χυδαίες απειλές απέναντι σε μένα και την οικογένειά μου

Σπ. Δανέλλης: Χυδαίες απειλές απέναντι σε μένα και την οικογένειά μου

Το πρόσωπο των ημερών, ο Σπύρος Δανέλλης μίλησε για την ψήφο του υπέρ της κυβέρνησης, τις απειλές που δέχτηκε μετά την απόφασή του, αλλά και τη διαγραφή του από το Ποτάμι.

Την βεβαιότητά του ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα κυρωθεί από την ελληνική βουλή ανοίγοντας μια νέα σελίδα στις σχέσεις Ελλάδας- Σκοπίων εξέφρασε ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης.

Σε συνέντευξή του στο πρακτορείο των Σκοπίων «mia», ο βουλευτής που έκανε την διαφορά με την ψήφο υπέρ της κυβέρνησης Τσίπρα μίλησε για τις απειλές που εξακολουθεί να δέχεται αυτός και η οικογένειά του, τόνισε ότι έχει διαφοροποιηθεί πολλές φορές σε μεγάλα ζητήματα από τη θέση του κόμματος και αναφέρθηκε στην υποκρισία πολιτικών προσώπων υποστηρίζοντας πως έτσι δημιουργούνται φαινόμενα φασισμού.

«Γιατί να γίνουν εκλογές;» είπε. «Φανταστείτε να πάμε με αυτό το κλίμα σε εκλογές», δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Ναι (εξακολουθώ να δέχομαι απειλές)… έγινα το πρόσωπό της εβδομάδας», επεσήμανε, εκφράζοντας παράλληλα τη λύπη του που υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές.

Ο Σπύρος Δανέλλης είπε ότι τα μέλη της οικογένειά του όπως και τα παιδιά του έγιναν στόχος επιθέσεων. Τονίζει πως είχε ξεκαθαρίσει τη θέση του για το μακεδονικό από τον περασμένο Ιανουάριο κι ότι γενικά οι αποφάσεις έχουν πολιτικό κόστος.

«Θεωρώ ότι ορισμένα «σκοτεινά κέντρα» έχουν γίνει αυτόνομα και αύριο θα επιτεθούν σε οποιονδήποτε όπως και είναι απειλή για τη Δημοκρατία.

Ελπίζω ότι η Ν. Δ θα το καταλάβει- κάλλιο αργά παρά ποτέ- και θα καταδικάσει κάθε μορφής βίας, λεκτικής ή σωματικής και κάθε μορφή εκφοβισμού»…

«Είναι τραγικό ότι υπάρχει τέτοια συμπεριφορά, αυτά τα φαινόμενα δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοκρατία».

Τόνισε πάντως ότι «δεν απογοητεύεται από τις χυδαίες προσπάθειες τρομοκρατίας, οι οποίες δυστυχώς απευθύνονται και στα μέλη της οικογένειάς μου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στράφηκα στο Δικαιοσύνη».

Στην ερώτηση αν τον αποκαλούν προδότη, ο πρώην βουλευτής του «Ποταμιού» λέει:

«Αυτό είναι το λιγότερο. Είναι απίστευτα χυδαίο και επιθετικό».

Ο Δανέλλης πρόσθεσε επίσης ότι δεν νιώθει καμία απογοήτευση που τον διέγραψε το «Ποτάμι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Καμία απογοήτευση. Ως έμπειρος πολιτικός, στήριξα την συνείδησή μου …Εμμένω στις θέσεις και τις αρχές μου για μεγάλα ζητήματα όπως το μακεδονικό του 1992. Πολλοί άνθρωποι στην Ελλάδα αναγνώρισαν το θάρρος και τη συνέπεια στη θέση μου και έχω λάβει πολλά μηνύματα υποστήριξης, όπως μπορείτε να δείτε. Φαίνεται επίσης ότι απέκτησα ένα φαν κλαμπ μαζί με το κλαμπ μίσους», προσθέτει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.