ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Στ. Μαλέλης: «Να απαντήσει άμεσα ο πρωθυπουργός στις καταγγελίες του Π. Καμμένου»

Στ. Μαλέλης: «Να απαντήσει άμεσα ο πρωθυπουργός στις καταγγελίες του Π. Καμμένου»

«Βολές» κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού από τον Σταμάτη Μαλλέλη, ο οποίος τον καλεί να απαντήσει άμεσα στις καταγγελίες του Πάνου Καμμένου.

«Η κυβέρνηση και ο κ. Τσίπρας οφείλουν να απαντήσουν αμέσως στις καταγγελίες του μέχρι πρόσφατα εταίρου τους» ζητά το Κίνημα Αλλαγής, μέσω του γραμματέα Επικοινωνίας, Σταμάτη Μαλέλη.

«Τι στοιχεία έχει ο κ. Καμμένος ώστε να “προφυλακιστεί” ο πρώην υπουργός Eξωτερικών κ. Κοτζιάς; Τι εννοεί ότι εάν του διαλύσουν την Κ.Ο. δεν θα κάνουν παρέλαση; Με τι τους κρατάει;» διερωτάται το ΚΙΝΑΛ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως υποστηρίζει, «οι μέχρι χθες σφιχταγκαλιασμένοι εταίροι αλληλοεκβιάζονται. Βουλιάζουν μέσα στη λάσπη που δημιούργησαν. Να φύγουν τώρα πριν καταστρέψουν τη χώρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.