ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τ. Θεοδωρικάκος: «Είναι πολύ αμφίβολο αν θα μπορούν να κυβερνήσουν και τυπικά μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών»

Τ. Θεοδωρικάκος: «Είναι πολύ αμφίβολο αν θα μπορούν να κυβερνήσουν και τυπικά μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών»

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος σε συνέντευξή του επεσήμανε πως είναι αμφίβολο αν η κυβέρνηση θα μπορέσει να παραμείνει στην εξουσία μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ενώ σημείωσε πως αναμένει την πιο κίτρινη εκλογική καμπάνια όλων των εποχών από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αν το Μέγαρο Μαξίμου δεν επιλέξει να κάνει τις εθνικές μαζί με τις ευρωεκλογές, τότε μετά τις 26 Μαΐου θα είναι μια ηττημένη κατά κράτος κυβέρνηση με τη σφραγίδα του λαού, δήλωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μιλώντας στη Realnews, ο υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ τόνισε ότι «είναι πολύ αμφίβολο, αν θα μπορούν να κυβερνήσουν και τυπικά μετά το αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου».

Παράλληλα ανέφερε πως η εκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η πιο κίτρινη όλων των εποχών, με ψευδεπίγραφα διλήμματα και συκοφαντικές επιθέσεις, αλλά όπως τόνισε «δεν τους ακούει πλέον, κανένας λογικός άνθρωπος».

Ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως στον δρόμο για τις εκλογές τα διλήμματα σχηματοποιούνται ως εξής: Αλήθεια ή ψέματα, ευκαιρίες και δουλειές για τους πολλούς ή φτωχοποίηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Και τελικά όλα αυτά προσωποποιούνται: Κυριάκος Μητσοτάκης ή Αλέξης Τσίπρας», κατέληξε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.