ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οργή στη ΝΔ από το «πάντρεμα» του δημάρχου Γλυφάδας Γ.Παπανικολάου με τον Π.Καμμένο

Οργή στη ΝΔ από το «πάντρεμα» του δημάρχου Γλυφάδας Γ.Παπανικολάου με τον Π.Καμμένο

Οργή επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία για τα έργα και τις ημέρες του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν μέχρι και ευρωβουλευτής του κόμματος.

Πέρα από την διάσπαση της παράταξής του στον δήμο και την αποχώρηση κορυφαίων στελεχών της ΝΔ με βαριές καταγγελίες για οικονομικές ατασθαλίες σε βάρος του, ο Γ.Παπανικολάου, έχει «αγκαλιάσει» τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ μέχρι σημείου… παρεξηγήσεως.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πήγε ακόμα και στην πίτα που έκοψαν οι ΑΝΕΛ στην Γλυφάδα λέγοντας τα καλύτερα λόγια για τον Πάνο Καμμένο, την ίδια στιγμή που αυτός είχε εξαπολύσει ανοικτή υβριστική επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και κορυφαίων στελεχών της ΝΔ (Α.Γεωργιάδης. Μ.Βαρβιτσιώτης κλπ).

Είναι γεγονός ότι οι σχέσεις Παπανικολάου με τους παράγοντες της ΝΔ της περιοχής (Μ.Βαρβιτσιώτης, Αλεξάνδρα Πάλλη κλπ.) κάθε άλλο παρά καλές είναι, αλλά ουδείς στην Πειραιώς ανέμενε του ύμνους Γ.Παπανικολάου προς τον Π.Καμμένο.

Κατόπιν αυτού, αποφασίστηκε με προσωπική εντολή του Κ.Μητσοτάκη να μην δοθεί το χρίσμα υποψηφίου του κόμματος στον Γ.Παπανικολάου, ο οποίος πλέον θα κατέλθει ως «ανεξάρτητος» υποψήφιος.

Ιδού σχετικές φωτό από την κοπή της πίτας και tweet στελέχους των ΑΝΕΛ για του λόγου το αληθές:


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.