ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Only in Greece: Μέλος σε Δ.Σ. εταιρείας που παίρνει δημόσια έργα η Γ.Γ. Καταπολέμησης της Διαφθοράς

Only in Greece: Μέλος σε Δ.Σ. εταιρείας που παίρνει δημόσια έργα η Γ.Γ. Καταπολέμησης της Διαφθοράς

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την γενική γραμματέα Καταπολέμησης της Διαφθοράς, Αναστασία Ξεπαπαδέα.

Μετά από τις αποκαλύψεις του «Πρώτου Θέματος», για τις περίεργες δραστηριότητες της κυρίας Ξεπαπαδέα η οποία εμφανίζεται και πληρεξούσιος δικηγόρος του Αρτέμη Αρτεμίου, έρχεται στο φως ότι η γενική γραμματέας Καταπολέμησης της Διαφθοράς είναι και μέλος σε Δ.Σ. εταιρείας που παίρνει δημόσια έργα.

Όπως προκύπτει από μία απλή αναζήτηση στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ), η Αναστασία Ξεπαπαδέα είναι μέλος του Δ.Σ. ξενοδοχειακής εργοληπτικής εταιρείας του πατέρα της, η οποία παίρνει δουλειές από το Δημόσιο μέχρι και σήμερα με την επωνυμία «Δ. Ξεπαπαδέας και Υιοί».

Η εταιρεία ανήκει στον πατέρα της και έχει συσταθεί από το 2002 με έδρα την Κέρκυρα, με την Αναστασία Ξεπαπαδέα να είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της με θητεία έως το 2020.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα η Αναστασία Ξεπαπαδέα, από τον Απρίλιο του 2018 είναι γ.γ. Καταπολέμησης της Διαφθοράς. Οι Γενικοί γραμματείς υπουργείων απαγορεύεται να συμμετέχουν σε διοικητικά συμβούλια, παρά μόνο εάν έχει προηγηθεί σχετική άδειας. Το ερώτημα είναι εάν έχει λάβει τέτοια άδεια η κυρία Ξεπαπαδέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.