Θ.Τοσουνίδης: «Ζητώ από τον Καμμένο να θυμηθεί ότι η Ελλάδα τον χρειάζεται»

Θ.Τοσουνίδης: «Ζητώ από τον Καμμένο να θυμηθεί ότι η Ελλάδα τον χρειάζεται»

Έκκληση στον Πάνο Καμμένο έκανε ο Θεόδωρος Τοσουνίδης, για τις εθνικές εκλογές.

Μετά την απόφαση που πήρε σύμφωνα με πληροφορίες η ηγεσία των ΑΝΕΛ, να μην μετάσχουν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Θεόδωρος Τοσουνίδης, κάλεσε τον Πάνο Καμμένο να θυμηθεί ότι η Ελλάδα τον χρειάζεται για να μην γίνει… Βενεζουέλα.

«Είναι ώρες ευθύνης και περισυλλογής. Πάνω στο τραπέζι της προεκλογικής συζήτησης αυτό που έλειψε από τη συζήτηση των ευρωεκλογών και αυτό που φαίνεται να απουσιάζει σήμερα είναι οι μεγάλες προκλήσεις για την Ελλάδα και οι μεγάλες απειλές. Όπως επίσης και η μεγάλη προοπτική ευημερίας σ αυτόν τον τόπο. Χρειάζεται η Ελλάδα σήμερα, αυτό που κατέγραψε και η κάλπη των ευρωεκλογών στη Θράκη, οι απειλές στο Αιγαίο και η προοπτική να ευημερήσουμε από τον τεράστιο πλούτο μας που πάνε να μας τον κλέψουν, χρειάζεται αν χρειάζεται τους ανθρώπους όπως τον Πάνο Καμμένο που μπορούν να στηρίξουν την Ελλάδα», δήλωσε ο κ. Τοσουνίδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σήμερα ζητώ από τον Πάνο Καμμένο να θυμηθεί ότι η Ελλάδα τον χρειάζεται, σήμερα ζητώ από τους Έλληνες να θυμηθούν και να σκεφθούν την προσφορά του, σήμερα ζητώ από όλους τους Έλληνες να κοιτάξουμε τις μεγάλες προοπτικές που έχουμε, απειλείται το μεγάλο συμφέρον της χώρας, ο πλούτος μας και η ευημερία μας. Να μην αφήσουμε την Ελλάδα να γίνει Βενεζουέλα από κάποιους να κλέβουν τον πλούτο μας. Ας ανοίξουμε μια γραμμή άμυνας εθνική όλοι μαζί. Σ’ αυτόν τον αγώνα ο Πάνος Καμμένος είναι εξαιρετικά απαραίτητος», είπε ακόμη ο Θεόδωρος Τοσουνίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.