Φυλλορροεί η Ένωση Κεντρώων – Δεν κατεβαίνει στις εκλογές ο Αν.Μεγαλομύστακας – Αποχωρεί ο Στ.Καρβούνης (φώτο)

Φυλλορροεί η Ένωση Κεντρώων – Δεν κατεβαίνει στις εκλογές ο Αν.Μεγαλομύστακας – Αποχωρεί ο Στ.Καρβούνης (φώτο)

«Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων και βουλευτής Σερρών, Αναστάσιος Μεγαλομύστακας, δεν θα συμμετάσχει στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές», όπως γνωστοποίησε το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη με ανακοίνωσή του.

«Η απόφαση αυτή ήταν ήδη ειλημμένη από τον ίδιο και γνωστοποιημένη σε μας, αλλά αποφασίστηκε να ανακοινωθεί μετά τις ευρωεκλογές, προκειμένου να μην επηρεαστεί η εκλογική μάχη» αναφέρει το κόμμα, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τον κ. Μεγαλομύστακα «για την προσφορά του και το κοινοβουλευτικό του έργο».

Την ίδια ώρα, την αποχώρησή του από την Ένωση Κεντρώων ανακοίνωσε ο υποψήφιος στις ευρωεκλογές, οικονομολόγος – νομικός, Σταύρος Καρβούνης.

Σε επιστολή του ο κ. Καρβούνης ευχαριστεί τον κ. Λεβέντη για την συνεργασία τους, αλλά και τους πολίτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους. «Η ψήφος σας και η δυνατή σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύξαμε, αφήνουν ένα ισχυρό αποτύπωμα και στέλνουν το σαφές μήνυμα ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να κατακτούμε όλο και περισσότερα σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι για τη χώρα… Το μήνυμα των πολιτών για ισχυρή διακυβέρνηση της χώρας, απαλλαγή από τις δουλείες του παρελθόντος και ανανέωση του πολιτικού προσωπικού, είναι συντριπτικό προς όλες τις κατευθύνσεις. Το μέλλον της πατρίδας και του έθνους είναι το μέλλον όλων μας» αναφέρει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.