Αυτός ο Έπσταϊν είχε περιγράψει με ακρίβεια το περιεχόμενο των Μνημονίων: «Τους γ... σαν τους Έλληνες»...

Το Twitter ξεσπά για τη συνέντευξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ: «Αναίσχυντος χωρίς ίχνος ντροπής»

Το Twitter ξεσπά για τη συνέντευξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ: «Αναίσχυντος χωρίς ίχνος ντροπής»

Μεγάλες αντιδράσεις και πολλά σχόλια προκάλεσαν όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Ο πρωθυπουργός -επί της ουσίας- χρέωσε στους υπουργούς και συνεργάτες τους λανθασμένους χειρισμούς στη φονική πυρκαγιά στο Μάρι, λέγοντας πως δεν γνώριζε για θύματα.

Όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας προκάλεσαν δεκάδες σχόλια, ενώ δεν έλειψε και η κομματική αντιπαράθεση, καθώς κάποιοι υποστήριζαν ότι ο πρωθυπουργός ήταν μία χαρά και κάποιοι άλλοι έκριναν ότι μπορούν να νικήσουν.

Ακολουθούν ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά tweet:

https://twitter.com/Ksipna_Basili/status/1146107139649392640

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.