ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ο εκατομμυριούχος υπουργός Ενέργειας της Κύπρου με τις 8.500(!) μετοχές της Microsoft

Ο εκατομμυριούχος υπουργός Ενέργειας της Κύπρου με τις 8.500(!) μετοχές της Microsoft

Ο Γιώργος Λακκοτρύπης είναι ο υπουργός Ενέργειας της Κύπρου και ένα από τα αγαπημένα παιδιά Λευκωσίας και Ουάσινγκτον.

Τώρα τελευταία μάλιστα με όλα τα γεγονότα σε κυπριακή ΑΟΖ έχει την τιμητική του.

Παρ όλα αυτά στην Κύπρο δεν απασχόλησε μόνο γι αυτό αλλά για άλλο ζήτημα καθώς όταν δόθηκαν στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες του κυπριακού Υπουργικού Συμβουλίου αποδείχθηκε πως είναι και… εκατομμυριούχος. Μάλιστα ανάμεσα σε άλλα έχει 8.454 μετοχές της Μicrosoft, οι οποίες αποτιμούνται στα 1.160.000 δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καθόλου άσχημα ο υπουργός ο οποίος εργάστηκε για δύο δεκαετίες ως υψηλόβαθμο στέλεχος της Microsoft στην Ευρώπης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.