ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία για την ΕΥΠ με απουσία του 1/3 των βουλευτών

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία για την ΕΥΠ με απουσία του 1/3 των βουλευτών

Σε μπούμερανγκ εξελίχθηκε για τον ΣΥΡΙΖΑ το θέμα της ΕΥΠ. Αρχικά ανήγαγε σε «μείζον θέμα» την τροπολογία για τα προσόντα του διοικητή της ΕΥΠ και προκάλεσε μάλιστα ονομαστική ψηφοφορία, αλλά 25 βουλευτές του… έλειπαν.

Οπως έγινε γνωστό συνολικά ψήφισαν 220 βουλευτές. Η τροπολογία υπερψηφίστηκε μόνο με τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας ήτοι με 150 «ναι». Στον αντίποδα, μόλις 70 βουλευτές ψήφισαν «όχι». Από τους 86 του ΣΥΡΙΖΑ έλειπαν 25 από την ονομαστική ψηφοφορία! Από την ψηφοφορία είχαν αποχωρήσει ΚΙΝΑΛ, ΜέΡΑ 25 και ΚΚΕ.

Ο Αλέξης Τσίπρας – που δεν πήρε το λόγο παρότι πήγε στη Βουλή -σε προσωπική ανακοίνωσή του άσκησε κριτική κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά.

Κυβερνητικές πηγές: «Το 1/3 των βουλευτών του Τσίπρα προτίμησε τις παραλίες!»
Ωστόσο κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας ανάρτηση του κ. Τσίπρα για τον διοικητή της ΕΥΠ και την ψηφοφορία στη Βουλή ανέφεραν:

«Ο κ. Τσίπρας μάλλον τελεί σε ταραχή αφού το 1/3 των βουλευτών του προτίμησε τις παραλίες από το να βρίσκεται στη Βουλή για να υποστηρίξει την ονομαστική ψηφοφορία που εκείνος ζήτησε. Ο νέος διοικητής της ΕΥΠ στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου θα έχει συνάντηση μαζί του, όπως και με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς. Όταν τον συναντήσει από κοντά, ίσως αντιληφθεί ποσό άδικα ήταν αυτά που εκτόξευσε εναντίον του».

Δείτε ποιοι απουσίαζαν από τον ΣΥΡΙΖΑ στην ονομαστική ψηφοφορίας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.