O Π. Καμμένος έχει γίνει αγνώριστος – Έχει χάσει πολλά κιλά (φωτο)

O Π. Καμμένος έχει γίνει αγνώριστος – Έχει χάσει πολλά κιλά (φωτο)

Δημοσιογράφοι και περαστικοί που βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το κτίριο της Εισαγγελίας Διαφθοράς, δεν πίστευσαν στα μάτια τους βλέποντας τον Πάνο Καμμένο.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας κλήθηκε να καταθέσει μετά τις καταγγελίες του για παρανομίες με τις βίζες στο υπουργείο Εξωτερικών.

Αλλά, μόνο οι πολύ… υποψιασμένοι φαντάστηκαν ότι πίσω από το υπέρκομψο μαύρο κοστούμι και τα μαύρα pilot γυαλιά, ήταν ο πρώην υπουργός Αμυνας.

Τα (πολλά) παραπανίσια κιλά που διέθετε ο Πάνος Καμμένος όχι μόνο εξαφανίστηκαν αλλά μοιάζουν σαν να μην υπήρχαν ποτέ στη σιλουέτα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως γνωστόν, ο Πάνος Καμμένος έχει χάσει πάρα πολλά κιλά, ύστερα από σκληρή δίαιτα που ακολούθησε αλλά- σύμφωνα με πληροφορίες- και μια αισθητική επέμβαση, που του επέτρεψε να μην ξαναπάρει τα κιλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.