Novartis: Απορρίφθηκε το αίτημα του Α. Λοβέρδου για εξαίρεση της Ε.Τουλουπάκη

Novartis: Απορρίφθηκε το αίτημα του Α. Λοβέρδου για εξαίρεση της Ε.Τουλουπάκη

Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας στο αίτημα εξαίρεσης από την έρευνα της Novartis που είχε υποβάλλει ο πρώην υπουργός Υγείας και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, σε βάρος της Εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστικό συμβούλιο έκανε δεκτή την εισαγγελική πρόταση που έκρινε ότι δεν συντρέχουν λόγοι μεροληψίας στο πρόσωπο της εισαγγελέως.

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Λοβέρδο, η κυρία Τουλουπάκη είναι συμμέτοχος στα αδικήματα που φέρεται ότι έχει τελέσει ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελοπουλος.

Στο μεταξύ, η κ. Μαρία Παπασπύρου, επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης την κρίσιμη περίοδο ερευνών για την υπόθεση της Novartis, δίνει κατάθεση στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Λάμπρο Σοφουλάκη, μετά τις αναφορές στο πρόσωπο της από τον αντεισαγγελέα Γιάννη Αγγελή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον κ. Αγγελή η κ. Παπασπύρου συμμετείχε σε συσκέψεις στο υπουργείο Δικαιοσύνης μαζί με τον Μιχάλη Καλογήρου και την τότε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, όπου είχε συμφωνηθεί η απομάκρυνση της Ελένης Τουλουπάκη από την θέση της για να σταματήσει η επιρροή του ”Ρασπούτιν” στο πρόσωπο της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.