Επιστροφή στην Βουλή για τον Δ.Τσοβόλα μετά από 19 χρόνια

Επιστροφή στην Βουλή για τον Δ.Τσοβόλα μετά από 19 χρόνια

Στα παλιά του λημέρια, στη Βουλή, βρέθηκε σήμερα ο Δημήτρης Τσοβόλας. Ο έμπειρος δικηγόρος, ως συνήγορος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, παρέλαβε τη δικογραφία για την εμπλοκή του πελάτη στην υπόθεση Novartis.

Ο Δημήτρης Τσοβόλας που έμεινε γνωστός στην ιστορία με την γνωστή σε όλους μας φράση «Τσοβόλα δώστα όλα» (από τον Ανδρέα Παπανδρέου) και για την παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση Κοσκωτά, το 1989 (και αθωώθηκε) είχε αποχαιρετήσει τα έδρανα της Βουλής από το 2000 όταν εκλέχθηκε για τελευταία φορά με το Δημοκρατικό Κοινωνικό Κίνημα (ΔΗΚΚΙ) στις εκλογές του 1996. Ναι, είχε 19 χρόνια να εμφανιστεί στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρώτη είσοδος του στη Βουλή είχε γίνει το 1977 όπου εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής Άρτας με το ΠΑΣΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.