Όχι απλώς «τον ήπιαμε» αλλά στραφήκαμε να μας σώσει η τουρκόφιλη Αίγυπτος! Καμία ελπίδα...

Δ.Παπαγγελόπουλος: Ζητάει την εξαίρεση του Πλεύρη από την Εξεταστική Επιτροπή

Δ.Παπαγγελόπουλος: Ζητάει την εξαίρεση του Πλεύρη από την Εξεταστική Επιτροπή

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Την εξαίρεση του βουλευτή Αθανάσιου Πλεύρη από την προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής, που ερευνά την υπόθεσης της Novatris ζητάει με σημερινή δήλωσή του, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ενώ προαναγγέλλει ότι θα ενημερώσει επισήμως τον Πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της Βουλής και τον Ελληνικό για όλες τις άθλιες μεθοδεύσεις σε βάρος του.

Ειδικότερα, ο κ. Παπαγγελόπουλος, προέβη σήμερα σε δήλωση η οποία με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας που αναφέρει ότι ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αποκαλούσε τον κ. Πλεύρη «Ναζί», προχωράει στο ότι ο εν λόγω βουλευτής είναι σήμερα δικηγόρος του κ. Σαμαρά και συνεχίζει ότι μετά τις αποκαλύψεις αυτές, εάν «υπάρχει ίχνος ευθιξίας είτε ο κ. Πλεύρης δεν πρέπει να ξαναεμφανισθεί στην προκαταρκτική επιτροπή είτε η ίδια η επιτροπή θα του απαγορεύσει την είσοδο, θα τον εξαιρέσει και θα τον αποπέμψει από τις εργασίες της».

Στην συνέχεια ο κ. Παπαγγελόπουλος επισημαίνει ότι «αμέσως μετά την κατάθεση του εισαγγελέα κ. Αθανασίου, κατάθεση η οποία εκβιάσθηκε από την πλημμυροπαθή κα Ράϊκου και τους προστάτες της, θα ενημερώσω επισήμως τον Πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της Βουλής και τον ελληνικό λαό για όλες τις συνειδητές και απροκάλυπτες παραβιάσεις του Συντάγματος, για όλα τα επικίνδυνα για τη Δημοκρατία κοινοβουλευτικά και νομικά πραξικοπήματα και για όλες τις άθλιες μεθοδεύσεις σε βάρος μου».

Το πλήρες κείμενο της δήλωσης του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, έχει ως εξης:

«Πληροφορήθηκα από την εφημερίδα «κυριακάτικη δημοκρατία» ότι ο κ. Σαμαράς πριν λίγα χρόνια αποκαλούσε τον κ. Θάνο Πλεύρη Ναζί και δεν τον ήθελε στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Σήμερα ο κ. Πλεύρης είναι δικηγόρος του κ. Σαμαρά σε μήνυσή του για υπόθεση απολύτως σχετική με τη Novartis.

Ταυτόχρονα ο κ. Πλεύρης ως μέλος της προκαταρκτικής επιτροπής, η οποία συστάθηκε μετά από μήνυση πάλι του κ. Σαμαρά και πάλι για την υπόθεση Novartis, εκτελεί χρέη εισαγγελέα σε βάρος μου.

Μετά τις αποκαλύψεις αυτές εάν υπάρχει ίχνος ευθιξίας είτε ο κ. Πλεύρης δεν πρέπει να ξαναεμφανισθεί στην προκαταρκτική επιτροπή είτε η ίδια η επιτροπή θα του απαγορεύσει την είσοδο, θα τον εξαιρέσει και θα τον αποπέμψει από τις εργασίες της.

Αμέσως μετά την κατάθεση του εισαγγελέα κ. Αθανασίου, κατάθεση η οποία εκβιάσθηκε από την πλημμυροπαθή κα Ράϊκου και τους προστάτες της, θα ενημερώσω επισήμως τον Πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της Βουλής και τον ελληνικό λαό για όλες τις συνειδητές και απροκάλυπτες παραβιάσεις του Συντάγματος, για όλα τα επικίνδυνα για τη Δημοκρατία κοινοβουλευτικά και νομικά πραξικοπήματα και για όλες τις άθλιες μεθοδεύσεις σε βάρος μου».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.