ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Ραγκούσης για κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.: «Ο Μητσοτάκης παραδέχεται αποτυχία στον τομέα της ασφάλειας»

Γ.Ραγκούσης για κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.: «Ο Μητσοτάκης παραδέχεται αποτυχία στον τομέα της ασφάλειας»

Για «κυβερνητική αποτυχία στον τομέα της ασφάλειας, ειδικά στην Αττική» κάνει λόγο ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης σε δήλωσή του για τις νέες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία.

Αναλυτικά, η δήλωση του Γιάννη Ραγκούση:

«Οι νέες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία, αποτελούν αδιαμφισβήτητη πλέον παραδοχή από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό της κυβερνητικής αποτυχίας στον τομέα της ασφάλειας, ειδικά στην Αττική. Οι κ.κ. Μητσοτάκης – Χρυσοχοΐδης, αποστράτευσαν το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής και το Γενικό Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδας, τους οποίους, είχαν οι ίδιοι τοποθετήσει στις συγκεκριμένες θέσεις στις πρώτες κομματικές κρίσεις που πραγματοποίησαν τον Ιούλιο του 2019.

Ουσιαστικά έτσι η ίδια η κυβέρνηση επιβεβαίωσε την πολύμηνη κριτική μας για όσα απαράδεκτα έχουν συμβεί στα Εξάρχεια, το Κουκάκι και συνολικά στην Αττική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σήμερα για την αύξηση της εγκληματικότητας στην Αττική επιχείρησαν να φορτώσουν την ευθύνη στη φυσική ηγεσία. Αύριο, θέλουν δεν θέλουν, θα την αναλάβουν οι ίδιοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.