Αυτό με τον Λίβυο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ πόσο τυχαίο ήταν άραγε;

Χρήστος Κέλλας: «Μου φέρνουν το φαγητό έξω από την πόρτα»

Χρήστος Κέλλας: «Μου φέρνουν το φαγητό έξω από την πόρτα»

Ψυχραιμία συνιστά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Κέλλας, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος σήμερα, με ανάρτηση του στο Facebook. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Χρήστος Κέλλας τόνισε ότι πλέον δεν έχει κανένα σύμπτωμα και είναι σε καραντίνα, στο σπίτι του.

“Είμαι πολύ καλά. Είμαι απύρετος από το πρωί, δεν έχω κανένα άλλο σύμπτωμα… Είμαι σε άλλο δωμάτιο, μου αφήνουν το φαγητό στην πόρτα. Με τους ειδικούς που μίλησα μου είπαν να είμαι σε απομόνωση για 14 μέρες”, είπε μεταξύ άλλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.