ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Λιάνα Κανέλλη: Ο λόγος που αρνήθηκε να δώσει το μισό μισθό της για τον κορωνοϊό (βίντεο)

Λιάνα Κανέλλη: Ο λόγος που αρνήθηκε να δώσει το μισό μισθό της για τον κορωνοϊό (βίντεο)

Εξηγήσεις για την απόφαση της να μην δώσει μέρος του μισθού της για η μάχη ενάντια στον κορωνοϊό, όπως ζήτησε ο πρωθυπουργός τη Δευτέρα, έδωσε η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη.

Μιλώντας την Τρίτη, η Λιάνα Κανέλλη διαμήνυσε ότι δεν προτίθεται να δώσει μέρος της βουλευτικής αποζημίωσης.

«Πρέπει να σταματήσει αυτό το αστειάκι να γίνονται οι βουλευτές χορηγοί των ψηφοφόρων», τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ.
Συνεχίζοντας, η κ. Κανέλλη εξήγησε ότι «οι βουλευτές δεν θα βοηθήσουν με την τσεπούλα τους για ένα δίμηνο για να αποκτούν άλλοθι να ψηφίζουν την πολιτική που επιφέρει στον κόσμο την λιτότητα».

Αντίθετα, όπως τόνισε, οι βουλευτές ψηφίζονται για τις αποφάσεις που παίρνουν. «Κι όταν οι αποφάσεις από το 2010 και μετά έχουν μειώσει τόσες φορές τους μισθούς…», πρόσθεσε.

Στο σχόλιο δημοσιογράφου να «βάλει πλάτη», η κ. Κανέλλη απάντησε:

«Τι λες μωρέ που θα βάλω εγώ πλάτη σε αυτόν που ήταν απέναντί μου; Θα βάλω πλάτη μόνο σε όσα μέτρα έχουν έστω και ένα σπέρμα στήριξης λαϊκών συμφερόντων. Θα βάλω πλάτη σε αυτούς που πίστεψαν ότι ο λαός μπορεί να ζήσει με 400 ευρώ; Σε αυτούς που έκοψαν τις συντάξεις;»

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τους υπουργούς και τους βουλευτές της ΝΔ να δώσουν τον μισό μισθό τους για δύο μήνες για τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.