Ε.Βενιζέλος: «Υπάρχει πρόταση του Μπιλ Γκέιτς για εμφύτευση chip σε όλους – Ο ιός μπορεί να αλλάξει τα πάντα»

Ε.Βενιζέλος: «Υπάρχει πρόταση του Μπιλ Γκέιτς για εμφύτευση chip σε όλους – Ο ιός μπορεί να αλλάξει τα πάντα»

Προκαλεί συνειρμούς αυτό που ακούστηκε από τον Ε.Βενιζέλο, πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, όπου μίλησε για την «φαεινή ιδέα» του Μπιλ Γκέιτς για καθολικό «τσιπάρισμα» του πληθυσμού όλου του πλανήτη!

Συγκεκριμένα είπε: «Γιατί επικαλείστε το παράδειγμα της Κίνας (η οποία βάζει ηλεκτρονικά βραχιολάκια στους ασθενείς για να ξέρει την ιατρική τους αποκατάσταση) και δεν επικαλείστε την πρόταση του Μπιλ Γκέιτς (δεν ακούστηκε να την υιοθετεί την αναφέρει την πρόταση περισσότερο φαίνεται από ανησυχία για αυτά που έρχονται) να υπάρξει ένα μικροτσίπ το οποίο να το φέρει κάθε άνθρωπος και έτσι να έχουμε βιομετρικά δεδομένα σε σχέση με τον ιό ή και με άλλες πανδημίες»

Τονίζουμε ότι την δήλωση αυτή την έκανε μετά από την αναφορά του δημοσιογράφου για τοποθέτηση ηλεκτρονικού βραχιολιού σε νοσούντες στην Κίνα.

Ο δημοσιογράφος του είπε τότε ότι η πρόταση Γκέιτς αφορά ένα πλαίσιο κανονικότητας ενώ εδώ έχουμε μια έκτακτη ανάγκη αναφερόμενος στην πανδημία του κορωνοϊού.

Τότε ο Ε.Βενιζέλος ανέφερε τις νομικές του απόψεις ότι «θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε ότι αφορά τα προσωπικά δεδομένα, ποια είναι προσωπικά δεδομένα και ποια αφορούν την δημόσια υγεία».

Δήλωσε μάλιστα πως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού «πολλά μπορούν να αλλάξουν και να βρεθούμε αντιμέτωποι με πρωτοφανείς καταστάσεις».

Όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του για τα δικαιώματα και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του Στρασβούργου ο πρώην υπουργός ανησυχεί για ότι βλέπει να έρχεται λέγοντας χαρακτηριστικά «θα έχουμε μια νέα γενιά προβλημάτων».

Η ουσία όμως είναι μία. Συζητούν την πιθανότητα να «τσιπάρουν» όλους τους ανθρώπους κι αν αυτό αναφέρεται εδώ στην Ελλάδα, τότε αναφέρεται παντού, γιατί αυτά από έξω έρχονται.

Εμείς έχουμε μια απλή απορία. Δεν γνωρίζουν όσοι τα σκέφτονται αυτά πως η μόνιμη και διαρκής παρακολούθηση των ιδιωτικών ζωών των ανθρώπων συνιστά πράξη ολοκληρωτισμού και κατάργηση των όποιων δημοκρατικών ελευθεριών;

Και πέραν αυτού, ουδείς δεν ανησυχεί κανείς ότι θα επιβεβαιωθεί η Αποκάλυψη του Ιωάννη;

Ἀποκ. Ἰωάννου κεφ. Ιγ’ 16 “ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπί τῆς χειρός αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπί τῶν μετώπων αὐτῶν, καί ἵνα μή τις δύναται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μή ὁ ἔχων τό χάραγμα, τό ὂνομα τοῦ θηρίου ἢ τόν ἀριθμόν τοῦ θηρίου˙ ἀριθμός γάρ ἀνθρώπου ἐστί καί ὁ ἀριθμός αὐτοῦ χξς“ = 666.”

Και όπως έλεγε ο Πατροκοσμάς «Θα ‘ρθεί καιρός, που θα σάς πουν να βουλωθείτε με τη βούλα τού Σατανά. Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε, και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε, θα σάς βρουν» φυσικά εννοώντας ότι οι κινήσεις μας θα καταγράφονται ανηλεώς σε πραγματικό χρόνο χάρις στο “χάραγμα”.

Δυστυχώς η Αποκάλυψη λέει και άλλα πράγματα τα οποία δεν είναι καθόλου ευχάριστα.

«20-4 Καὶ εἶδον θρόνους, καὶ ἐκάθησαν ἐπ᾿ αὐτούς, καὶ κρῖμα ἐδόθη αὐτοῖς, καὶ τὰς ψυχὰς τῶν πεπελεκισμένων διὰ τὴν μαρτυρίαν ᾿Ιησοῦ καὶ διὰ τὸν λόγον τοῦ Θεοῦ, καὶ οἵτινες οὐ προσεκύνησαν τὸ θηρίον οὔτε τὴν εἰκόνα αὐτοῦ, καὶ οὐκ ἔλαβον τὸ χάραγμα ἐπὶ τὸ μέτωπον αὐτῶν καὶ ἐπὶ τὴν χεῖρα αὐτῶν· καὶ ἔζησαν καὶ ἐβασίλευσαν μετὰ τοῦ Χριστοῦ χίλια ἔτη·​.»

Το τέλος όσων έλαβαν το «χάραγμα» δεν θα είναι καθόλου καλό.

Ακούστε μετά το 8:50

Σημειώνεται ότι είχαμε ανησυχητικές προτάσεις από τον πολυεκατομμυριούχο Μπιλ Γκέιτς, που παραπέμπουν σε κοινωνίες «μεγάλου αδελφού»

Απατώντας σε ερωτήσεις χρηστών του διαδικτύου στο Reddit ο Γκέιτς έκανε μια πρόταση η οποία θυμίζει στιγματισμό και έλεγχο μαζών μέσω ηλεκτρονικών βάσεων δεδομένων.

Απατώντας σε ερώτηση αναφορικά στο πως θα πρέπει να καθοριστούν ποιες επιχειρήσεις θα μείνουν ανοικτές και ποιες όχι απάντησε:

«Η ερώτηση στο ποιες επιχειρήσεις πρέπει να μείνουν ανοικτές και ποιες όχι είναι δύσκολη. Σίγουρα αυτές που πρέπει να μείνουν ανοικτές είναι των τροφίμων, και της υγείας.

Σίγουρα χρειαζόμαστε νερό πόσιμο, παροχή ενέργειας και δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο. Η αλυσίδα παραγωγής για κρίσιμα υλικά πρέπει να διατηρηθεί. Πολλές είναι οι χώρες που ακόμη εξετάζουν τι πρέπει να μείνει ανοικτό και τι όχι.

Στο τέλος θα χρειαστούμε αναγκαστικά ψηφιακά πιστοποιητικά για να τα έχουν όσοι έχουν αναρρώσει από τον κορωνοϊό, ή έχουν υποβληθεί σε έλεγχο ή έχουν κάνει το εμβόλιο.»

https://twitter.com/Knepzzz/status/1240518918759952386

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάτι δεν πάει καθόλου καλά με αφορμή τον κορωνοϊό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.