
«Το νερό είναι δημόσιο αγαθό», τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, σε συνάντηση που είχε σήμερα με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ, στο γραφείο της στη Βουλή, ενώ κατηγόρησε συγχρόνως την κυβέρνηση ότι «βάζει ιδιώτες από την “πίσω πόρτα”, στον κύκλο του νερού».
Από την πίσω πόρτα
Αναλυτικά, μετά το τέλος της συνάντησης, η Φώφη Γεννηματά δήλωσε: «Το νερό είναι δημόσιο αγαθό. Είναι αποκλειστική ευθύνη της Πολιτείας η παροχή του σε όλους τους πολίτες με υψηλή ποιότητα και χαμηλή τιμή. Η κυβέρνηση όμως βάζει ιδιώτες από την «πίσω πόρτα», στον κύκλο του νερού.
Τους παραδίδει τη λειτουργία και τη συντήρηση των λιμνών, των ταμιευτήρων, των καναλιών υδροδότησης. Σίγουρα αυτό θα το πληρώσουν οι πολίτες, με την αύξηση στην τιμή του νερού», εκτίμησε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής για να καταλήξει ζητώντας «τα σχέδια της κυβέρνησης να σταματήσουν εδώ και τώρα».
«Το νερό είναι δημόσιο αγαθό. Είναι αποκλειστική ευθύνη της πολιτείας η παροχή του σε όλους τους πολίτες με υψηλή ποιότητα και χαμηλή τιμή».
«Το νερό είναι δημόσιο αγαθό. Είναι αποκλειστική ευθύνη της πολιτείας η παροχή του σε όλους τους πολίτες με υψηλή ποιότητα και χαμηλή τιμή».
Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ ➡ https://t.co/R3lQIBrMWt#kinima_allagis pic.twitter.com/03dcNzZDXr
— Fofi Gennimata (@FofiGennimata) June 12, 2020
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.