ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΣΥΡΙΖΑ για Ελληνικό: «Το σόου στο Ελληνικό αξίζει θέση στο εγχειρίδιο εξαπάτησης»

ΣΥΡΙΖΑ για Ελληνικό: «Το σόου στο Ελληνικό αξίζει θέση στο εγχειρίδιο εξαπάτησης»

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και να μην εξαπολύσει επίθεση κατά της κυβέρνησης για το λεγόμενο ως «σόου» που έλαβε χώρα στο Ελληνικό, με στόχο την παραπλάνηση του λαού.

«Πέντε κατεδαφίσεις και χιλιάδες ψέματα δεν φέρνουν την ανάπτυξη», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, προσθέτοντας ότι «το επικοινωνιακό σόου στο Ελληνικό κερδίζει, όμως, επάξια μία σελίδα σε εγχειρίδιο συγκάλυψης πολιτικών ευθυνών και ανικανότητας». Αυτό, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι το μόνο για το οποίο αξίζει συγχαρητήρια ο κ. Μητσοτάκης.

Ειδικότερα αναφέρει ότι «ένα χρόνο μετά τις προεκλογικές υποσχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για το δήθεν “ξεμπλοκάρισμα” της επένδυσης στο Ελληνικό σε μία εβδομάδα, προχώρησε σήμερα ένα βήμα παραπέρα στην εξαπάτηση της ελληνικής κοινωνίας βαφτίζοντας ως “ανάπτυξη” τις εργασίες κατεδάφισης πέντε εκ των εννιακοσίων (900) αυθαίρετων κτισμάτων». Αυτά, σημειώνει, «τη στιγμή που το ελληνικό Δημόσιο δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι «μετά και τη διάψευση της υπόσχεσης του αρμόδιου υπουργού Ανάπτυξης, Αδ. Γεωργιάδη, ότι η επένδυση θα ξεκινούσε έως το τέλος του 2019, είναι προφανές ότι το θράσος και οι επικοινωνιακές φούσκες αποτελούν τα μοναδικά εργαλεία άσκησης πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.