ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ένωση Κεντρώων: «Δεν κινδυνεύει μόνο η Αγία Σοφιά αλλά και το πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης»

Ένωση Κεντρώων: «Δεν κινδυνεύει μόνο η Αγία Σοφιά αλλά και το πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης»

Την απόφαση του τουρκικού ΣτΕ, την οποία επικύρωσε και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σχολιάζει με ανακοίνωση της η Ένωση Κεντρώων.

«Η Τουρκία κλιμακώνει τις προκλήσεις της σε βάρος της Ελλάδας και ο Ερντογάν εξουσιοδοτήθηκε να μεταβάλει την Αγιά Σοφιά σε τζαμί. Τώρα πρέπει να δούμε, τί θα κάνει ο ελεύθερος κόσμος, τί θα κάνει η Ευρώπη, ο Τραμπ, ο Πούτιν και κατά πόσο θα ανεχθούν όλοι ένα ταραχοποιό κράτος και ένα παράφρονα νεοχίτλερ.

Όσον αφορά τον κ. Μητσοτάκη, περιμένουμε στην Ένωση Κεντρώων να δούμε, άν θα δεχθεί τη Χάγη, ή άν θα προσέλθει σε απευθείας διάλογο με τον Ερντογάν. Είτε το πρώτο κάνει, είτε το δεύτερο, το Αιγαίο τουρκοποιείται, οπότε επαληθεύεται η προφητεία, ο Τσίπρας παρέδωσε τη Μακεδονία και ο Μητσοτάκης θα παραδώσει το Αιγαίο. Ο τούρκος περισφίγγει και υποσκάπτει την Ελλάδα και η ελληνική βουλή απαγορεύει τις δημόσιες συναθροίσεις και τις διαδηλώσεις των ελλήνων. Με άλλα λόγια οι έλληνες τρώγονται μεταξύ τους και οι τούρκοι κερδίζουν έδαφος και αμφισβητούν τη Συνθήκη της Λωζάνης, την κληρονομιά που μας άφησε ο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Σύντομα ο λαός μας θα καταλάβει, γιατί ο Βασίλης Λεβέντης τέσσερα χρόνια μέσα στη Βουλή επέμενε για συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης, αλλά οι ηγεσίες της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ κοίταζαν μόνο την εξουσία, το διορισμό των δικών τους παιδιών και με τη στήριξη των καθοδηγούμενων ΜΜΕ έσπερναν μίσος, φανατισμό, πόλωση, διχασμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νομίζουμε ότι δεν κινδυνεύει μόνο η Αγιά Σοφιά, αλλά και το ίδιο το πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.