Ε. Τουλουπάκη: Προσφεύγει στο δικαστικό συμβούλιο – «Είναι μια μέρα θλίψης για τη δικαιοσύνη»

Ε. Τουλουπάκη: Προσφεύγει στο δικαστικό συμβούλιο – «Είναι μια μέρα θλίψης για τη δικαιοσύνη»

Η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη υποστήριξε ότι σήμερα είναι μια ημέρα θλίψης για την δικαιοσύνη, προσφεύγοντας παράλληλα στο δικαστικό συμβούλιο κατά της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος της.

Στην δήλωση της η κ. Τουλουπάκη τονίζει: «Σήμερα παίχτηκε η τελευταία πράξη ενός προαναγγελθέντος δράματος δίωξης την οποία θα προσβάλω άμεσα στο δικαστικό συμβούλιο ως απολύτως άκυρη ενώ παράλληλα θα αναδειχθεί το ζήτημα της ματαίωσης κάθε προσπάθειας καταπολέμησης της διαφθοράς στη χώρα μας σε όλα τα αρμοδία διεθνή όργανα. Σήμερα η σκοπιμότητα επεβλήθη της νομιμότητας. Είναι μια μέρα θλίψης για τη δικαιοσύνη. Το ζήτημα δεν είναι προσωπικό άλλα βαθύτατα θεσμικό.

Παρά τις αρχειοθετήσεις του ΑΠ ,τις αποφάσεις του Συμβουλίου Εφετών, την απόφαση της Ολομέλειας του Εφετείου Αθηνών άλλα και το πλήρως εμπεριστατωμένο πόρισμα του αντεισαγγελέα του ΑΠ κ. Λ. Σοφουλάκη ,που μας δικαίωσαν μέσα σε ένα τυφώνα παραπληροφόρησης ,η συντονισμένη και επίμονη προσπάθεια εξουδετέρωσης του θεσμού που υπηρετώ φαίνεται να αποδίδει πρόσκαιρους καρπούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Εισαγγελία Διαφθοράς ως άλλος Διγενής έδωσε τη μάχη της κόντρα στο ψέμα και στη λήθη με μόνο γνώμονα το συμφέρον του πολύπαθου ελληνικού λαού . Το δόγμα του σοκ στη δικαιοσύνη δε θα περάσει και γρήγορα όσοι το υπηρετήσαν θα λάβουν το μισθό τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.