
«Ηχηρές» χαρακτήρισε τις δηλώσεις Μέρκελ και Μακρόν σχετικά με τα ελληνοτουρκικά και τις κυρώσεις κατά της τουρκικής προκλητικότητας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ελλάδας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο κ. Βαρβιτσιώτης ανέφερε ότι οι κυρώσεις στις οποίες κατέληξε το Συμβούλιο των ΥΠΕΞ για τις προκλητική στάση της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, την Ελλάδα και την Κύπρο, βάζει μια καλή βάση για τις συζητήσεις που θα γίνουν από εδώ και πέρα.
«Η Τουρκία πρέπει να πάρει το μήνυμα ότι δεν θα συνεχίσουν οι σχέσεις της με την Ευρώπη να είναι ομαλές -ούτε οι οικονομικές- αν συνεχίσει να έχει αυτή τη στάση», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Και προσθέτει ότι «αυτή τη στιγμή η Τουρκία έχει τεθεί σε απομόνωση διεθνώς».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.