ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ελληνική Λύση: «Η κυβέρνηση παρουσίασε το εμβόλιο ως “πανάκεια” και αποτυγχάνει στο στόχο που η ίδια έθεσε»

Ελληνική Λύση: «Η κυβέρνηση παρουσίασε το εμβόλιο ως “πανάκεια” και αποτυγχάνει στο στόχο που η ίδια έθεσε»

Η Ελληνική Λύση εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί την κυβέρνηση για ανικανότητα να υλοποιήσει την πολιτική των εμβολιασμών που έχει η ίδια προκρίνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εγκατέλειψαν όλα τα προληπτικά μέτρα και λειτούργησαν με όρους επικοινωνίας παρουσιάζοντας το εμβόλιο ως “πανάκεια”, αποτυγχάνοντας πάλι στον στόχο που οι ίδιοι έθεσαν. Η αύξηση των ΜΕΘ, τα φάρμακα για τον κορωνοϊό και η διενέργεια δωρεάν τεστ στο σύνολο του πληθυσμού, προτάσεις που έκανε εδώ και μήνες η Ελληνική Λύση και υιοθετούνται πλέον από όλες τις προηγμένες χώρες, παραμένουν η βάση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας, χωρίς να καταστραφεί η οικονομία και κοινωνία» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.