Η τροπολογία Κεφαλογιάννη δεν είναι ούτε καλή, ούτε κακή. Ούτε δίκαιη, ούτε άδικη. Είναι ένας καλός λόγος μετανάστευσης...

Ο Κ.Μητσοτάκης πήγε στο ΚΑΤ για να «μαλώσει» τους υγειονομικούς για τα εμβόλια και τον αποδοκίμασαν!

Ο Κ.Μητσοτάκης πήγε στο ΚΑΤ για να «μαλώσει» τους υγειονομικούς για τα εμβόλια και τον αποδοκίμασαν!

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να «μαλώσει» τους υγειονομικούς για τα εμβόλια και αυτοί τον αποδοκίμασαν!

«Τις ΜΕΘ ανοίγουν οι υγειονομικοί και όχι οι “δωρεές” και οι “χορηγοί”».

Μ’ αυτό το πανό κρεμασμένο στο κτίριο, υποδέχθηκαν οι υγειονομικοί του νοσοκομείου ΚΑΤ τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που επιχείρησε να κάνει άλλο ένα επικοινωνιακό σόου για να πείσει ότι η κυβέρνησή του διατηρεί τον έλεγχο της πανδημίας στη χώρα μας.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης, με τεράστια συνοδεία στελεχών της κυβέρνησης, πήγε στο νοσοκομείο, προκειμένου να εγκαινιάσει τις νέες κλίνες ΜΕΘ, δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Ο πρωθυπουργός δεν πτοήθηκε πάντως και συνέχισε την φιέστα του. Για άλλη μια φορά το δάκτυλο στους υγειονομικούς, αυτή τη φορά με αφορμή τους εμβολιασμούς.

«Είναι πολύ σημαντικό εσείς, πάνω από όλα, να δίνετε το σωστό παράδειγμα. Η Πολιτεία δεν μπορεί σε αυτή την περίπτωση να δράσει κατασταλτικά και ούτε θα ήταν σωστό. Θέλω να επικαλεστώ την κοινή λογική των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, ταγμένοι στην υπηρεσία να προστατεύουν το πιο πολύτιμο αγαθό, την ανθρώπινη υγεία. Τώρα που έχουμε περισσότερα δεδομένα, παρακαλώ αυτούς, οι οποίοι δεν είχαν εμβολιαστεί στο παρελθόν, να το ξανασκεφτούν σοβαρά» ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.