
Την δήλωση ότι θα υπάρξει ειδική μέριμνα για όσους έχουν ραντεβού εμβολιασμού αλλά λόγω της κακοκαιρίας δεν μπορούν να μετακινηθούν έκανε ο Γιώργος Γεωργαντάς.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης τόνισε ότι κάνεις που θέλει να εμβολιαστεί δε θα μείνει χωρίς στήριξη από την Πολιτεία και υπογράμμισε ότι θα υπάρξει ειδική μέριμνα για να εξυπηρετηθούν στην κακοκαιρία όσοι πρόκειται να εμβολιαστούν και η μετακίνηση δεν είναι εφικτή. «Θα μπορούν να μπουν ξανά στο σύστημα και να εμβολιαστούν το συντομότερο», τόνισε.
Ο κ Γεωργαντάς σημείωσε ότι αν κάποιος πολίτης δεν βρίσκει τα στοιχεία του στο σύστημα του εμβολιασμού, μπορεί είτε να απευθυνθεί σε ΚΕΠ είτε να διορθώσει το πρόβλημα μέσω της πλατφόρμας. Πρόσθεσε, παράλληλα, ότι το σύστημα οδηγεί τους πολίτες όχι στο πιο κοντινό εμβολιαστικό κέντρο αλλά στην πιο κοντινή διαθέσιμη ημερομηνία και υπογράμμισε ότι αν κάποιος θέλει να αλλάξει εμβολιαστικό κέντρο και δεν μπορεί να το κάνει ο ίδιος, μπορεί να πάει κάποιο τρίτο πρόσωπο σε ΚΕΠ ή φαρμακείο χωρίς εξουσιοδότηση αλλά με μια απλή υπεύθυνη δήλωση.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.