ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ.Τράγκας: «Ο Κ.Μητσοτάκης είναι πραγματικός ολετήρας της εθνικής οικονομίας και εθνικός υπονομευτής»

Γ.Τράγκας: «Ο Κ.Μητσοτάκης είναι πραγματικός ολετήρας της εθνικής οικονομίας και εθνικός υπονομευτής»

Λάβρος κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του νέου πιο αυστηρού lockdown που αναμένεται να ανακοινωθεί ο γνωστός δημοσιογράφος και επικεφαλής του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Γιώργος Τράγκας.

Ο Γ.Τράγκας μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του τόνισε χαρακτηριστικά πως ο Κ.Μητσοτάκης «είναι πραγματικός ολετήρας της εθνικής οικονομίας και εθνικός υπονομευτής εξαιτίας της πρωτοφανούς οικονομικής αδυναμίας του σε όλα τα εθνικά θέματα».

Ενώ υποστήριξε πως «σε ολόκληρη τη χώρα η κρατούσα πλέον άποψη είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι απάνθρωπος, εκδικητικός, νάρκισσος και άρρωστος. Ανίκανος, ανεπαρκής και λίαν επικίνδυνος για το αξίωμα που κατέχει».

Επιπλέον αναφέρθηκε και στο θέμα Δ.Λιγνάδη τονίζοντας πως ο Κ.Μητσοτάκης «προωθεί σε επίλεκτες θέσεις ανθρώπους, όπως ο κύριος Δημήτρης Λιγνάδης. Δημιουργεί έδαφος ήσσονος ηθικής αντίστασης σε χιλιάδες παιδιά που ακούνε τον πρωθυπουργό να λέει, εύκολα και αβίαστα, ότι ο κύριος Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήταν επικίνδυνος άνθρωπος».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γ.Τράγκας

«Μία στις δύο επιχειρήσεις αδυνατούν πλέον να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Είναι βέβαιο, όπως λένε οι έμποροι, ότι 6 στις 10 επιχειρήσεις δεν θα μπορέσουν να ανοίξουν ξανά. Δυστυχώς ο σημερινός πρωθυπουργός και η κυβέρνηση του σλόγκαν «μείνετε στο σπίτι μείνετε ασφαλείς», δεν έχει αντιληφθεί, όπως οι περισσότεροι Έλληνες, ότι εγκατέστησε στη χώρα μας την πρώτη αιτία θανάτου παγκοσμίως: Έφερε χιλιάδες θανάτους Ελλήνων όχι από κορονοϊό αλλά από τα αποτελέσματα της πείνας, της ανεργίας και της γενικής εθνικής κατάθλιψης.

Ο ελλιποβαρής και άνους πρωθυπουργός, ο χειρότερος στην ιστορία της ΝΔ και των Μεταπολιτευτικών χρόνων, ο πλέον τοξικός πολιτικά, δεν κατάλαβε ότι δεν υπάρχει εμβόλιο για το πολιτικό και οικονομικό έγκλημα που διέπραξε και διαπράττει. Δηλαδή το γενικό λουκέτο που έβαλε στην εθνική οικονομία. Είναι ένας νάρκισσος, αλαζόνας, ολετήρας, ο οποίος ελπίζει ή επαίρεται για τους εμβολιασμούς που έγιναν ή θα γίνουν, αλλά ταυτόχρονα δημιουργεί χρέη «βουνά» τόσο για τον ιδιωτικό όσο και το δημόσιο τομέα. Είναι πραγματικός ολετήρας της εθνικής οικονομίας και εθνικός υπονομευτής εξαιτίας της πρωτοφανούς οικονομικής αδυναμίας του σε όλα τα εθνικά θέματα.

Όσο παραμένει στην εξουσία ανοίγει κερκόπορτες στην εθνική άμυνα, αποσυνθέτει την ελληνική κοινωνία, επεκτείνει και βαθαίνει την ηθική σήψη και θρυμματίζει τον ιστορικό πολιτικό φορέα που ίδρυσε ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής. Η γιγαντιαία παράταξη της κεντροδεξιάς και της ευρύτερης δεξαμενής όλων των αστών κατάφερε τα μεγαλύτερα οικονομικά πλήγματα εναντίον του αστικού πληθυσμού, λόγω της αμετροέπειας και της ανεπανάληπτης πολιτικής μωρίας του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο σημερινός ένοικος του Μαξίμου διέλυσε όλη την αστική τάξη. Ως οικονομικός μακελάρης, αφάνισε όλες τις επιχειρήσεις εστίασης. Ισοπέδωσε το λιανεμπόριο και έφερε στην απόγνωση και στην ανεργία τρία εκατομμύρια ανθρώπους.

Δεν είναι συμπτωματικό ότι χιλιάδες πολίτες, Καραμανλικοί, αμιγώς Παπανδρεϊκοί , Κεντρώοι, οπαδοί των ΑΝΕΛ και της ευρύτερης Αριστεράς, προσχωρούν κατά κύματα στο κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι». Ήδη κατά δεκάδες πρώην καραμανλικά στελέχη αποσπώνται από τη ΝΔ της «αγίας οικογενείας» και προσχωρούν στους Ελεύθερους Ανθρώπους. Το ίδιο και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που πίστευαν και πιστεύουν στον Ανδρέα Παπανδρέου, οι αφοσιωμένοι στο σύνθημα «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».

Ο κύριος Μητσοτάκης δεν αντιλήφθηκε ότι δεν υπάρχουν εμβόλια εναντίον της φτώχειας και της γενικής μελαγχολίας που φέρνει κατά χιλιάδες τα κρούσματα καρκίνου και καρδιακών παθήσεων. Είναι τόσο κοντόφθαλμος, τόσο αλαζόνας, τόσο αρρωστημένος, νάρκισσος που επί ένα χρόνο έβλεπε τον καθρέπτη του, κοιτούσε μέσα τον εαυτό του και πίστευε ότι είναι ο «αρχάγγελος προστάτης» της υγείας των Ελλήνων.

Κατέστρεψε τη χώρα, και έχουν δίκιο οι Σαμαρικοί που γράφουν σήμερα στο antinews ότι είναι «ένας πραγματικός ολετήρας». Αποδεικνύει στην πράξη ότι είναι ό,τι χειρότερο συνέβη στην πατρίδα μας. Και είναι ένα μάθημα για όσους ανήκουμε στον ευρύτερο χώρο του Κέντρου και της Κεντροδεξιάς: Δεν πρέπει να παραπλανώμεθα και να εξαπατώμεθα από τα μεγάλα τζάκια της πολιτικής ή από ανθρώπους που το πρώτο δείγμα πολιτικής τους ήταν η απόλυση φτωχών ανθρώπων, καθαριστριών από τα Υπουργεία. Σε ολόκληρη τη χώρα η κρατούσα πλέον άποψη είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι απάνθρωπος, εκδικητικός, νάρκισσος και άρρωστος. Ανίκανος, ανεπαρκής και λίαν επικίνδυνος για το αξίωμα που κατέχει.

Όλα τα δελτία ειδήσεων χθες άφηναν να εννοηθεί ότι η χώρα πηγαίνει για οικονομικό φούντο. Η χώρα είναι ήδη στα βράχια, και ο λαός μας θα πληρώσει όλα τα λάθη του εφιαλτικού Μητσοτάκη κατεβαίνοντας σε χειρότερο βιοτικό επίπεδο, με ανεργία, πείνα και πανάθλια διαβίωση για εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες.

Σε λίγο όλοι θα καταλάβουν ότι το εμβόλιο για τον κορωνοϊό δεν είναι κατάλληλο εμβόλιο για τους χιλιάδες θανάτους που θα έρθουν από τη μείωση του βιοτικού επιπέδου, από τη φυματίωση, από τις νεοπλασίες, από τα καρδιαγγειακά, από τις ψυχώσεις, από το αλκοόλ, από το τσιγάρο, τα ναρκωτικά και την κακή διατροφή.

Άφησε τα χιλιάδες Ελληνόπουλα χωρίς σχολείο. Τα άφησε να παρακολουθούν τις ιστορίες του κυρίου Δημήτρη Λιγνάδη και τις ιστορίες τρόμου που παράγει η κυβέρνηση μέσω των χειραγωγούμενων καναλιών. Ένα παιδάκι 15 ετών κρεμάστηκε, αυτοκτόνησε και η μητέρα του είπε ότι έφταιγαν τα βιντεοπαιχνίδια που έβλεπε συνέχεια κλεισμένο στο σπίτι.

Η ελληνική πολιτεία σήπεται από την παρουσία του κυρίου Μητσοτάκη στον πρωθυπουργικό θώκο, αφού το μόνο που βλέπει, ακούει, είναι οι ιστορίες παιδοφιλίας και παιδεραστίας. Η παρουσία του Μητσοτάκη διαλύει τον πυρήνα της στοιχειώδους κοινωνικής μονάδας που λέγεται οικογένεια. Διαλύει τις άρρηκτες ιστορικές σχέσεις του λαού με την Ορθόδοξη Εκκλησία. Ανυψώνει τις πολιτικές θεωρίες των μελών του ΕΛΙΑΜΕΠ περί δίκαιων και ζωτικών συμφερόντων της Τουρκίας στο Αιγαίο.

Προωθεί σε επίλεκτες θέσεις ανθρώπους, όπως ο κύριος Δημήτρης Λιγνάδης. Δημιουργεί έδαφος ήσσονος ηθικής αντίστασης σε χιλιάδες παιδιά που ακούνε τον πρωθυπουργό να λέει, εύκολα και αβίαστα, ότι ο κύριος Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήταν επικίνδυνος άνθρωπος.

Με την παραμονή της κυρίας Λίνας Μενδώνη στο Υπουργείο Πολιτισμού, αυξάνει την έλλειψη της πολιτικής ευθιξίας, και τροφοδοτεί την πολιτική παχυδερμία. Σε όλο τον κόσμο η παραίτηση μιας υπουργού αποδεικνύει και την ευαισθησία μιας κυβέρνησης απέναντι σε θέματα που ενοχλούν την κοινή γνώμη.

Ο κύριος Μητσοτάκης πέραν της οικονομικής καταστροφής, της πείνας και της ανεργίας που έφερε στην πατρίδας μας, εισήγαγε μεγάλες ποσότητες αναισθητικού απέναντι στην πολιτική σήψη, στη διαφθορά και στην ηθική κατάπτωση. Όταν ο πρωθυπουργός της χώρας δεν καταγγέλλει ευθέως και με το όνομά τους ιστορίες και πρωταγωνιστές παιδοφιλίας και παιδεραστίας, όταν ο πρωθυπουργός της χώρας στηρίζει τους «Καρδινάλιους» πολιτικούς διευθυντές ή τους τοποθετεί στο πολιτικό του γραφείο, μη απομακρύνοντας παιδόφιλους και κακοποιήσαντες ανηλίκους, τότε το κυβερνητικό μοντέλο, αυτό που φαίνεται προς τα έξω, είναι σάπιο και αποκρουστικό.

Βράζει το εσωτερικό της ΝΔ. Γνωρίζω καλά ότι όλοι κουβεντιάζουν κατ΄ιδίαν αρνητικά αυτόν τον πρωθυπουργό που εκδηλώνεται με πολιτική νεκροφάνεια. Είναι εκδικητικός, ανίκανος να επιλέξει να εμπνεύσει, βούλιμος, αλαζόνας. Είναι οφθαλμοφανές ότι του λείπει η ανθρωπιά και η λογική.

Έχει καταδικάσει σε θάνατο το Δημήτρη Κουφοντίνα, χωρίς να έχει αυτό το δικαίωμα. Έχει αποφασίσει το θάνατό του χωρίς να υπάρχει στην Ελλάδα θανατική ποινή. Μιλάει για έννομη τάξη, μιλάει για ισονομία, ενώ ο ίδιος παραβιάζει όλους τους νόμους που δημιουργεί. Το γράφουν οι εφημερίδες του εξωτερικού. Παριστάνει τον δημοκράτη, ενώ όλοι οι νόμοι με δήθεν υγειονομικό μανδύα έχουν καταργήσει τις συναθροίσεις, τις πορείες και τις διαδηλώσεις. Ο κολλητός του αποδράσαντος Μιχάλη Χριστοφοράκου παριστάνει τον υπέρμαχο της Θέμιδας.

Οι πολιτισμένες κοινωνίες, οι ευρωπαϊκοί λαοί, γενικά ο δυτικός πολιτισμός δεν θέλει πρωθυπουργούς και ηγέτες ρεβανσιστές, εκδικητικούς, νάρκισσους και εμποτισμένους από την κεφαλή έως τα πόδια με αλαζονεία. Σιγά σιγά το πορτρέτο, όχι του Ντόριαν Γκρέυ, αλλά του Κυριακού Μητσοτάκη ολοκληρώνεται.

Επί των ημερών του, η χώρα συνθλίβεται, και η ενοχή των μέσων ενημέρωσης και των δημοσιογράφων μεγαλώνει. Κάποια ημέρα ακόμη και οι λοιμωξιολόγοι, που έγιναν εργαλεία στα χέρια του Μητσοτάκη, θα κατηγορηθούν ως συνένοχοι του οικονομικού αφανισμού του Ελληνικού λαού. Ήδη όπως μαθαίνω σχηματοποιούνται αγωγές εναντίον του Δημοσίου από μεγάλο αριθμό εστίασης και εμπόρων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.