ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γ.Τράγκας: «Η χούντα του Κ.Μητσοτάκη αποκαλύπτει το φρικιαστικό πρόσωπο της – Αστυνομικοί έσπασαν στο ξύλο πολίτες»

Γ.Τράγκας: «Η χούντα του Κ.Μητσοτάκη αποκαλύπτει το φρικιαστικό πρόσωπο της – Αστυνομικοί έσπασαν στο ξύλο πολίτες»

Ο γνωστός δημοσιογράφος και επικεφαλής του κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, Γιώργος Τράγκας, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του στάθηκε στα όσα έλαβαν χώρα χθες στη Νέα Σμύρνη, εκεί που αστυνομικοί ξυλοκόπησαν πολίτη.

«Η χούντα Μητσοτάκη σαπίζει στο ξύλο τους διαμαρτυρόμενους πολίτες και τους περιλούει με χημικά, επειδή διαμαρτύρονται για την κατάχρηση εξουσίας και την αστυνομοκρατία», επισήμανε ο δημοσιογράφος.

Ο Γ.Τράγκας αναφέρθηκε παράλληλα και στην αποτυχία των lockdowns, τονίζοντας πως «ο άρρωστος του Μαξίμου απέτυχε πλήρως μαζί με την ομάδα των «μαϊντανών» λοιμωξιολόγων σε όλα τα μέτρα που πήραν».

Αναλυτικά όσα είπε ο Γ.Τράγκας

«Την ημέρα των γενεθλίων ο «Εγκέλαδος» θύμωσε και κατέστρεψε τη Λάρισα. Την επόμενη μέρα, μόλις αγόρασε Rafale, σκοτώθηκε ο Ολιβιέ Ντασό, ο γιος του κατασκευαστή τους. Όπου πηγαίνει, όπου αναπνέει, ακολουθεί μεγάλη καταστροφή ή θεομηνία. Αυτά δεν είναι ούτε τυχαία ούτε συμπτωματικά.

Η χούντα Μητσοτάκη σαπίζει στο ξύλο τους διαμαρτυρόμενους πολίτες και τους περιλούει με καρκινογόνα χημικά, επειδή διαμαρτύρονται για την κατάχρηση εξουσίας, την αστυνομοκρατία και την ανείπωτη φτώχεια που απλώνεται σε όλη τη χώρα. Ο σημερινός πρωθυπουργός, όπως λένε οι Σαμαρικοί, «θα φύγει νύχτα με ελικόπτερο και ίσως δεν θα βρει πιλότο».

Αυτό που συνέβη χθες στην Νέα Σμύρνη και έχει αναρτηθεί σε όλο το διαδίκτυο είναι η αποκρουστική μορφή της πολιτικής βίας που ασκεί ο σημερινός πρωθυπουργός της χώρας. Αχαλίνωτες και κτηνώδεις αστυνομικές δυνάμεις έσπασαν στο ξύλο έναν διερχόμενο πολίτη, ενώ υποτίθεται ότι επέβλεπαν την τήρηση των υγειονομικών μέτρων για τον κορωνοϊό. Οι κάτοικοι της περιοχής που αντελήφθησαν την πρωτοφανή βία απέναντι στο διερχόμενο, μπορείτε να τη δείτε σε όλο το διαδίκτυο, βγήκαν στο δρόμο εκεί στην πλατεία Νέας Σμύρνης, για να διαμαρτυρηθούν.

Ακολούθησε ένα σύννεφο δακρυγόνων και καπνογόνων. Οι αστυνομικοί επετέθησαν με μανία εναντίον των πολιτών και τους έσπασαν στο ξύλο, προφανώς με οδηγίες που έπαιρναν από την αστυνομική διεύθυνση. Όλα αυτά ξεκίνησαν από την άσκοπη επιβολή προστίμου σε έναν διερχόμενο πολίτη τον οποίο, επειδή διαμαρτυρήθηκε, οι αστυνομικοί τον έσπασαν στο ξύλο. Η χούντα του Κυριάκου Μητσοτάκη αποκαλύπτει πλέον το φρικιαστικό πρόσωπό της σε όλη τη χώρα.

Ο ελλιποβαρής του Μαξίμου, όπως γράφει όλος ο κυριακάτικος Τύπος, πλην των χειραγωγημένων τηλεοπτικών καναλιών, είναι σε κατάσταση πανικού, και ψάχνει να βρει ημερομηνία για να κάνει εκλογές μεταξύ Μαΐου και Ιουνίου. Θέλει να κάνει εκλογές βίας και νοθείας, ενώ χιλιάδες Νεοδημοκράτες αποσπώνται και προσέρχονται στο κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι». Θέλει να πάει μια πολυπληγωμένη και κατεστραμμένη οικονομικά χώρα σε πρόωρες και νόθες εκλογές, προκειμένου να αρπάξει μια νέα λαϊκή ετυμηγορία, για να οδηγήσει την πατρίδα μας σε νέα δεσμά, σε νέα μνημόνια και σε νέες Πρέσπες αυτή τη φορά στο Αιγαίο.

Η χώρα επί Μητσοτάκη βυθίζεται και καταστρέφεται τόσο από την ανικανότητα όσο και από τη βουλιμία του ανδρός. Εκτός από τον κορωνοϊό, παντού υπάρχουν χαίνουσες πληγές: Στην περιοχή της Λάρισας ο κόσμος κοιμάται στους δρόμους μετά τον σεισμό. Στη Σάμο οι άνθρωποι παραμένουν αβοήθητοι μετά τον μεγάλο καταστροφικό σεισμό. Στην Καρδίτσα οι συμπολίτες μας δεν έχουν συνέλθει από τις καταστροφές των πλημυρών. Τα lockdown και τα παρανοϊκά αστυνομικά μέτρα έχουν νεκρώσει οικονομικά την Κοζάνη, την Καστοριά, τις Σέρρες, τις περισσότερες περιοχές της χώρας και τα νησιά μας.

Ο άρρωστος του Μαξίμου απέτυχε πλήρως μαζί με την ομάδα των «μαϊντανών» λοιμωξιολόγων σε όλα τα μέτρα που πήραν. Όλος ο ελληνικός Τύπος επισημαίνει ότι επέρχεται εργασιακός Αρμαγεδώνας, ενώ διαλύεται το σύνολο του δημόσιου μηχανισμού. Η πλειοψηφία των Ελλήνων έχει καταλάβει ότι αυτός ο άνθρωπος είναι νοσηρός και πολιτικά φασίστας. Εκτός από πείνα και δυστυχία, θα φέρει αίμα και ταραχές στην πατρίδα μας. Είναι πολιτικά μαύρος, είναι φασίστας. Είναι ξένο σώμα στη ΝΔ του Καραμανλή και οι περισσότερες ενέργειες και επιλογές του διέπονται από πολιτικό αμοραλισμό, από πολιτική ανηθικότητα. Είναι εθνικό καθήκον όλων των Νεοδημοκρατών να απομακρυνθούν από τον ολετήρα, από αυτό το νοσηρό άτομο που προσβάλλει και μειώνει την εικόνα της χώρας. Όσο είναι πάνω τόσοι περισσότεροι κίνδυνοι γεννώνται για την Ελλάδα.

Δυστυχώς στα 200 χρόνια από την εποχή της Επανάστασης του ’21, πρωθυπουργός της χώρας είναι ένας ανεπαρκής και ανίκανος πολιτικός που εξελίσσεται σε εθνικό όνειδος. Όλες οι εφημερίδες ακόμα και αυτές που πρόσκεινται στην κυβέρνηση επισημαίνουν ότι ο Μητσοτάκης και η ομάδα των άφαντων πλέον και πάμπλουτων λοιμωξιολόγων απέτυχαν παταγωδώς. Τα μέτρα περιορισμού μετακινήσεων χαρακτηρίζονται από εγκληματικά έως αστεία. Ολόκληρη η κοινωνία έχει γονατίσει από έναν πολιτικά παρανοϊκό άνθρωπο ο οποίος έχοντας ως εργαλείο τον υπουργό Δημόσιας Τάξης επιδιώκει να δημιουργήσει ταραχές για να πολώσει το πολιτικό κλίμα και να πάει σε πρόωρες εκλογές.

Το Μαξίμου, όπως όλοι μάθατε, αφαίρεσε την προστασία μου, ενώ η αστυνομική διεύθυνση μου έχει στείλει απόρρητο έγγραφο ότι χρήζω ιδιαίτερων μέτρων ασφαλείας. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έπαψα να ασκώ ελεύθερη κριτική από τις ραδιοφωνικές εκπομπές μου. Με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη και χωρίς να υπάρχει ουδεμία αιτιολογία, ανατράπηκε η προηγούμενη απόφαση της αστυνομικής διεύθυνσης και εκδόθηκε εντολή να αποσυρθούν οι δύο άνδρες που φρόντιζαν για την ασφάλειά μου. Όλο αυτό εντάσσεται σε ένα σχέδιο τρομοκρατίας εναντίον μου, εναντίον εκατομμυρίων Ελλήνων που παρακολουθούν τα ραδιοφωνικά προγράμματά μου, και εναντίον ενός μεγάλου μέρους που ενσωματώνεται καθημερινά στους κόλπους του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι».

Είναι πανικοβλημένος και θέλει να αναχαιτίσει τους χιλιάδες οπαδούς της ΝΔ που πικράθηκαν, απογοητεύτηκαν και φεύγουν οριστικά από την Μητσοτακική αντιλαϊκή, απάνθρωπη και αποκρουστική ΝΔ. Όλοι έχουν καταλάβει ότι είναι άρρωστος και επικίνδυνος. Όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι καταστρέφει καθημερινά την οικονομία κοιτάζοντας μόνο τι «Ζήτα» κάνουν ο ίδιος, η οικογένειά του και κάποιοι ολιγάρχες που τον στηρίζουν. Δεν έχει καταλάβει πόσο μισητός είναι ήδη σε όλη τη χώρα. Οι Σαμαρικοί γράφουν σήμερα στο antinews ότι στηρίζεται σε μια σειρά από ψέματα.

Οι περισσότεροι πρώην βουλευτές και πρώην υπουργοί της ΝΔ, ολόκληρη η δεξιά και κεντροδεξιά προσέρχεται στο κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι». Επίσης χιλιάδες φίλοι του Ανδρέα Παπανδρέου και του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ περνάνε στις τάξεις του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι». Ο Μητσοτάκης αφρίζει στην ιδέα ότι δεν έχει πια στα χέρια του τον έλεγχο στη βάση της ΝΔ.

Είμαστε η μοναδική χώρα που, με το επιχείρημα ότι δεν αντέχει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, εξακολουθεί να είναι στο γύψο μιας «υγειονομικής δικτατορίας». Ακόμα και οι κινηματογράφοι ανοίγουν στη Νέα Υόρκη. Παντού μειώνονται τα μέτρα ή ανοίγουν περιοχές. Οι διαμαρτυρόμενοι πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική ταχύτητα όπως και οι συγκρούσεις σε διάφορες περιοχές. Μόνο η χούντα Μητσοτάκη αποτεφρώνει πλήρως την οικονομία, ισοπεδώνει την αστική τάξη, τα εκατομμύρια των εργαζομένων στο λιανεμπόριο και στην εστίαση, για να παραδώσει το σύνολο της οικονομίας στους ξένους και ορισμένους ολιγάρχες.

Είναι καιρός να αντιδράσουμε όλοι μας. Ήρθε η ώρα να ανατρέψουμε τον πολιτικό ζόφο. Είναι εθνικό καθήκον η συσπείρωση και η αλλαγή του παρόντος πολιτικού σκηνικού. Ενταχθείτε μαζικά στο κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι». Συσπειρωθείτε σε όλη τη χώρα. Είναι η ώρα των λαϊκών δυνάμεων, των ελεύθερων και δημοκρατικών πολιτών που επιθυμούν να κοινωνική δικαιοσύνη και την προάσπιση των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Η χώρα μας έχει καταστραφεί επί ημερών Μητσοτάκη. Σε όλες τις περιοχές έχει απλωθεί φτώχεια και μελαγχολία. Όλοι θέλουν να απομακρυνθεί από το Μαξίμου. Όσα λέει είναι ψέματα. Απέτυχε πλήρως στην υπόθεση του κορωνοϊού. Η συντριπτική πλειοψηφία της αστικής τάξης καταστράφηκε. Φυσικά το ίδιο και οι μικροαστοί.

Η ύφεση της ελληνικής οικονομίας κατά το τρέχον πρώτο τρίμηνο του 2021, ξεπερνάει, σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις, το 15%. Η Ελλάδα κατέγραψε την τρίτη βαθύτερη ύφεση μεταξύ όλων των χωρών της Ευρωζώνης, με πρώτη την Ισπανία και δεύτερη την Ιταλία. Επίσης, σύμφωνα με μελέτη του ΣΕΤΕ, ο τουρισμός έχασε το 78% του εισοδήματος το 2020. Ακόμη, έως το 2026 οι πλειστηριασμοί ακινήτων θα φτάσουν τα 250.000.Η τράπεζα Πειραιώς και η Intrum, σύμφωνα με όσα λένε χιλιάδες δανειολήπτες που εισέρχονται στις τάξεις του κινήματος «ΕλεύθεροιΆνθρωποι», καταστρέφουν και διαλύουν χιλιάδες οικογένειες. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παίζει τα παιχνίδια των τραπεζών που έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί πολλές φορές μέχρι σήμερα με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων.

Το κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» που απλώνεται σε όλη την επικράτεια θα πιέσει για την τιμωρία όλων αυτών που έφαγαν τα χρήματα εκατομμυρίων δανειοληπτών και διέλυσαν τον ιστό της Ελληνικής κοινωνίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.