ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ.Τράγκας: «Ο Κ.Μητσοτάκης αποδεικνύεται χειρότερος του πατρός του – Είναι πολιτικά μαύρος»

Γ.Τράγκας: «Ο Κ.Μητσοτάκης αποδεικνύεται χειρότερος του πατρός του – Είναι πολιτικά μαύρος»

Στις… «ενοχλητικές» εικόνες, σύμφωνα με την κυβέρνηση, στάθηκε μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του ο γνωστός δημοσιογράφος και επικεφαλής του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Γιώργος Τράγκας.

Ο Γ.Τράγκας τόνισε χαρακτηριστικά πως «ένας άνθρωπος ο οποίος «ενοχλεί» συνεχώς με τη στάση του, την επιβολή μέτρων , με τη συνεχή καθημερινή βλαπτική παρουσία του, γιατί δεν φεύγει; Γιατί δεν πάει σε πρόωρες εκλογές;».

Ενώ πρόσθεσε πως «για τον κύριο Μητσοτάκη δεν υπάρχει κανένα θέμα αστυνομικής βίας γιατί είναι πολιτικά μαύρος, φασίστας. Για όλο το Μαξίμου είμαστε ενοχλητικοί επειδή μιλάμε».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύεται χειρότερος εκείνου της αποστασίας με την οποία ήρθε η χούντα. Αποδεικνύεται ζοφερότερος, εφιαλτικότερος του πατρός του, εκείνου της αποστασίας του 1965 που έφερε τα άρματα στην Αθήνα.

Οτιδήποτε συμβαίνει η κυβέρνηση λέει απλά ότι όντως είναι «ενοχλητικές οι εικόνες». Ο κύριος Μητσοτάκης, ενώ παραβιάζει διαρκώς τους υγειονομικούς κανόνες, βγαίνει στον κύριο Παπαχελά και δηλώνει ότι «καταλαβαίνω ότι αυτές οι φωτογραφίες είναι «ενοχλητικές». Δεν θα το ξανακάνω».

Στη συνέχεια έρχεται η υπόθεση του κυρίου Δημήτρη Λιγνάδη, και ο κύριος Μητσοτάκης καταλαβαίνει ότι και αυτές οι εικόνες είναι «ενοχλητικές». Βγαίνει στη Βουλή των Ελλήνων και λέει ότι «δεν παραιτείται η κυρία Λίνα Μενδώνη γιατί έκανε λάθος που χαρακτήρισε τον κύριο Λιγνάδη ως επικίνδυνο». Μετά, στην πλατεία Νέας Σμύρνης τα ΜΑΤ δέρνουν αλύπητα τους πολίτες που βγήκαν στους δρόμους. Ακολουθεί ξυλοδαρμός με μεταλλικά γκλομπ και η κυρία Πελώνη ανακοινώνει ότι αυτές οι εικόνες «ενόχλησαν». Ένας άνθρωπος ο οποίος «ενοχλεί» συνεχώς με τη στάση του, την επιβολή μέτρων , με τη συνεχή καθημερινή βλαπτική παρουσία του, γιατί δεν φεύγει; Γιατί δεν πάει σε πρόωρες εκλογές;

Αν οι αστυνομικοί για να επιβάλλουν την τάξη χρησιμοποιούν τέτοια κατασταλτικά μέτρα, τότε μιλάμε για μέρες Απριλιανής Δικτατορίας. Οι αστυνομικοί είναι αδέλφια μας αλλά συμπεριφέρονται βάναυσα, επειδή εκτελούν οδηγίες από την κυβέρνηση. Η κυβέρνηση μοιράζει φτώχεια, ένδεια και ταυτόχρονα δίνει εντολές στα ΜΑΤ να σαπίζουν στο ξύλο τους πολίτες. Δίνει οδηγίες να επιβάλλονται πρόστιμα 300 ευρώ σε ηλικιωμένες που δεν έχουν τα προς το ζην. Η αστυνομική βία στη Νέα Σμύρνη προβλήθηκε τελικά από όλα τα κυβερνητικά κανάλια, επειδή βίντεο από το συμβάν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Ο κύριος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης γράφει τον επίλογο της καριέρας του μέσα στην γελοιότητα, μέσα στη χλεύη. Ο ίδιος δεν το αντιλαμβάνεται γιατί έχει λάβει «ανταλλάγματα» από τον ένοικο του Μαξίμου. Για τον κύριο Μητσοτάκη δεν υπάρχει κανένα θέμα αστυνομικής βίας γιατί είναι πολιτικά μαύρος, φασίστας. Για όλο το Μαξίμου είμαστε ενοχλητικοί επειδή μιλάμε. Ενοχλούμε εμείς που βλέπουμε τα πράγματα όπως όλος ο κόσμος, ότι δηλαδή το ξύλο στην Νέα Σμύρνη ήταν κατάχρηση εξουσίας και φασισμός.

Όλοι οι ιοί διατρέχουν όλη την υφήλιο, και αυτό συμβαίνει πάντα. Αυτό διδάσκει η ιστορία την οποία δεν γνωρίζει ο άνους του Μαξίμου. Πέρα από το ξύλο που μοιράζει η κυβέρνηση, όλα τα άλλα είναι σε ηθική κατάπτωση. Ανεργία, φτώχεια, ένδεια. Σε χιλιάδες καταστήματα έχει μπει λουκέτο, ενώ διαρκώς ανακοινώνουν κρούσματα τα οποία στην πραγματικότητα είναι cases. Σύμφωνα με το Σαμαρικό antinews, η κυβέρνηση λέει ψέματα καθώς οι εμβολιασμένοι είναι 300.000 και όχι ένα εκατομμύριο.

H κυβέρνηση μοιράζει φτώχεια, κατάθλιψη, και πολύ ξύλο. Εφαρμόζει μεθόδους Ερντογάν, μιας χούντας. Έχουμε ατομικά δικαιώματα; Έχουμε κοινωνική δικαιοσύνη; Τι αισθάνεστε εσείς; Έχουμε μια Δημοκρατία με σοβαρές εκπτώσεις. Έχουμε ελευθερία; Ή αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα;

Μου έκανε εντύπωση η ανακοίνωση της κυρίας Αριστοτελίας Πελώνη η οποία ομολόγησε ότι «οι εικόνες στη Νέα Σμύρνη ενόχλησαν». Ο κύριος Μητσοτάκης ανέβηκε στην Πάρνηθα για να κάνει ποδήλατο, πήγε για καφέ στο Κολωνάκι, και στην συνέχεια συμμετείχε σε συμπόσιο στην Ικαρία μη τηρώντας τα περιοριστικά μέτρα. Η κυβέρνηση έκανε λόγο για «ενοχλητικές» εικόνες, και ο κύριος Μητσοτάκης δήλωσε στον κύριο Παπαχελά ότι αυτό δεν θα ξαναγίνει. Αλλά αυτά δεν είναι τα μόνα περιστατικά. Στην υπόθεση Λιγνάδη, η κυβέρνηση δήλωσε ότι η κυρία Λίνα Μενδώνη αστόχησε που είπε τον κύριο Δημήτρη Λιγνάδη «επικίνδυνο», επειδή η ίδια δεν είναι «πολιτικός επαγγελματίας». Ο κύριος Μητσοτάκης είναι σίγουρα επικίνδυνος με το να δηλώνει ότι ο κύριος Λιγνάδης δεν είναι επικίνδυνος.

Η αξιότιμη κυρία Πελώνη ουσιαστικά δήλωσε ότι το άγριο ξύλο που πέφτει παντού «ενόχλησε». Δηλαδή αν αύριο αρχίσουν να πυροβολούν, ο κύριος Μητσοτάκης θα προσθέσει ότι αυτά… είναι «ιδιαίτερα ενοχλητικά»; Ο πρωθυπουργός όποτε νιώθει ότι πιέζεται, στέλνει τα ΜΑΤ. Οι αστυνομικοί λαμβάνουν οδηγίες για το πώς πρέπει να συμπεριφερθούν. Για αυτές τις οδηγίες είναι υπεύθυνος ο κύριος Μητσοτάκης. Ο κύριος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι υπεύθυνος και συνοδοιπόρος σε όλες τις πράξεις φασισμού της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Είναι δεξί χέρι του Μητσοτάκη στην επιβολή αυστηρών μέτρων σε έναν λαό δυστυχισμένο.

Όπως ανέφερα χθες στην εκπομπή μου στο YouTube, όταν τοποθέτησαν βόμβα στο αυτοκίνητό μου, εποχή βομβαρδισμών Κοσσυφοπεδίου, όταν συνελήφθη ο πυροτεχνουργός από την αντιτρομοκρατική μετά από πιέσεις μου, ο κύριος Χρυσοχοΐδης μου έστειλε δύο άτομα για την προστασία μου, τους οποίους είχα από το 1998. Ο πυροτεχνουργός αποκάλυψε σε δύο δίκες ότι με τηλεφώνημα άνωθεν οι αποπειραθέντες να με δολοφονήσουν αφέθηκαν ελεύθεροι και απελάθηκαν από την Ελλάδα. Ποιος έδωσε την εντολή κύριε Χρυσοχοΐδη; Ήταν δική σας εντολή να απελαθούν από το αστυνομικό τμήμα της Αγίας Λαύρας;

Όπως έχω αναφέρει στις εκπομπές μου, από προχθές, Κυριακάτικα, υπήρξε εντολή να αφαιρεθεί η ασφάλεια που είχα από δεκαετίας. Ο κύριος Μητσοτάκης θα ήθελε να πάψω να μιλάω. Δεν αντιλαμβάνεται, όμως, ότι το πρόβλημα είναι η παλλαϊκή αντίδραση. Αποφάσισα να κατέβω στον πολιτικό στίβο, επειδή δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω. Επειδή υπάρχει πολιτικός και κοινωνικός ζόφος. Επί ημερών Μητσοτάκη πρόκειται για τυραννία.

Όπως έχω αποκαλύψει, απόρρητο έγγραφο αναφέρει ότι συντρέχουν «ιδιαίτερα μέτρα» ασφαλείας μου. Γιατί εμένα; Γιατί έλεγαν «ιδιαίτερα μέτρα προστασίας», και όχι απλά «μέτρα προστασίας»; Παρ’ όλα αυτά ο κύριος Μητσοτάκης έδωσε εντολή απόσυρσης της προστασίας μου την ώρα που κατέθεσα μήνυση για προσβολή της προσωπικότητάς μου. Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν μπαινόβγαινα στην Ελλάδα, οι αστυνομικοί έπαιρναν ειδική άδεια να φρουρούν το σπίτι μου επί όλων των υπουργών, γιατί όλοι φοβόντουσαν την περίπτωση μιας προβοκάτσιας. Γιατί, λοιπόν, από προχθές απέσυραν τους δύο αστυνομικούς;

Είναι αληθές ότι τρέμουν την φωνή μου. Στην πραγματικότητα τρέμουν εσάς. Το πολιτικό σύστημα τρέμει την φωνή σας, γιατί σας θέλει παθητικοποιημένους, και γιατί στο κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι» προσέρχονται βαθύτατα πατριώτες και βαθύτατα δημοκράτες. Αποδείξατε ότι με εμπιστεύεστε επί δεκαετίες και αυτό δεν μπορούν να το συλλάβουν. Τους φαίνεται αδιανόητο ότι όλη η Ελλάς προσέρχεται στο κίνημα «Ελεύθεροι Άνθρωποι».

Το κίνημα του Γιώργου Τράγκα είστε εσείς, και σε αυτό προσέρχονται τμήματα της γαλάζιας ΝΔ, των ΑΝΕΛ, του ΛΑΟΣ, οι φίλοι του Χριστόδουλου, όλοι αυτοί που πίστευαν στον Ανδρέα Παπανδρέου και στο «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». Ο Μητσοτάκης φοβάται την γιγαντιαία προσέλευσή σας, επειδή οι Ελεύθεροι Άνθρωποι είναι βαθύτατα δημοκράτες και βαθύτατα πατριώτες, και επειδή θέλουν να αγκαλιάσουν όλο το λαό χωρίς να τον προδώσουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.