ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τα «γυρνάει» ο Α.Γεωργιάδης για την βάπτιση: «Ίσως να έχω κάνει λάθος»

Τα «γυρνάει» ο Α.Γεωργιάδης για την βάπτιση: «Ίσως να έχω κάνει λάθος»

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και αφορούν την βάπτιση που έλαβε μέρος, ενώ φαίνεται να έχει μετανιώσει για το συγκεκριμένο γεγονός.

«Το να μου ασκήσει κάποιος κριτική για το αν έπρεπε να δεχθώ να είμαι νονός στη συγκεκριμένη βάπτιση, είναι μια θεμιτή κριτική και πιθανόν και να μην έπρεπε», είπε, μιλώντας στον ρ/σ Παραπολιτικά 90,1.

Προηγήθηκε σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση στη Βουλή, με βουλευτές της αντιπολίτευσης να κάνουν λόγο για δύο μέτρα και δύο σταθμά, την ώρα που η τέλεση θρησκευτικών μυστηρίων απαγορεύεται για τους απλούς πολίτες λόγω πανδημίας, ενώ στελέχη των κομμάτων της αντιπολίτευσης κάνουν λόγο ακόμη και για πλαστογραφία, αναφερόμενοι στην επίμαχη ειδική άδεια, κάτι που επανέλαβε ο Παύλος Πολάκης, μιλώντας στον τ/σ Κόντρα.

«Εγώ δεν λέω ότι τα κάνω όλα τέλεια, μπορεί να έχω κάνει και λάθος», προσέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Βλέποντας εκ των υστέρων το μέγεθος της αντίδρασης, θα μπορούσα να το έχω αποφύγει», κατέληξε ο υπουργός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.