«Σφαγή» Λοβέρδου, Γιαννούλη και Παπαναστάση για πανδημία, Siemens και γκουλάγκ (βίντεο)

«Σφαγή» Λοβέρδου, Γιαννούλη και Παπαναστάση για πανδημία, Siemens και γκουλάγκ (βίντεο)

Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση για τη διαχείριση της πανδημίας είχαν στον αέρα της εκπομπής «MEGA Σαββατοκύριακο» οι βουλευτές Γιάννης Λοβέρδος (ΝΔ), Χρήστος Γιαννούλης (ΣΥΡΙΖΑ) και Νίκος Παπαναστάσης (ΚΚΕ).

Η κουβέντα άναψε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στην κυβέρνηση για τα self – τεστ, εμπλέκοντας την εταιρεία Siemens.

«Τι θα είχε συμβεί αν είχαν εισακουστεί οι προτάσεις της αντιπολίτευσης, όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ. Με τα μοριακά test και όχι με τα τεστ Χριστοφοράκου θα μπορούσαμε να ιχνηλατίσουμε πολύ περισσότερα κρούσματατα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Γιαννούλης.

Όταν η παρουσιάστρια, Στέλλα Γκαντώνα, του υπενθύμισε ότι στη χθεσινή ενημέρωση για την πανδημία, ο Νίκος Χαρδαλιάς χαρακτήρισε ανοησίες τα περί Siemens, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόσθεσε: «Θα περίμενα ο κ. Χαρδαλιάς να σχολιάσει αυτά που είπε η κ. Παπαευαγγέλου και μετά να σπεύσει να υπερασπιστεί τη Siemens και τον Χριστοφοράκο που απολαμβάνει με τα κλεψιμέικα τη ζωή του στη Γερμανία, χωρίς να λογοδοτήσει στην ελληνική κοινωνία».

Η εν λόγω αποστροφή του Χρήστου Γιαννούλη έκανε έξαλλο τον Γιάννη Λοβέρδο, ο οποίος πήρε τον λόγο, κατηγορώντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ότι με τα λεγόμενά του για τη Siemenς προσπαθεί να μπλέξει τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του στην υπόθεση.

Λοβέρδος: «Κίτρινη» νοοτροπία Γιαννούλη

«Γιατί δεν φέρατε πίσω τον Χριστοφοράκο; Φθηνή προπαγάνδα αυτό που κάνετε. Πέφτετε χαμηλότερα από ό,τι βρίσκεστε. Είστε υστερικός και ψεύτης», είπε αρχικά ο κ. Λοβέρδος.

«Είμαι θλιμμένος και εξοργισμένος με τον τρόπο που ο κ. Γιαννούλης συμπεριφέρθηκε σήμερα. Ανέφερε το όνομα του κ. Χριστοφοράκου προσπαθώντας με νοοτροπία με κίτρινη νοοτροπία να παραπέμψει στον Κυριάκο Μητσοτάκη και Μαρέβα, για να θυμηθούμε δήθεν παλιές κατηγορίες που έχουν καταπέσει, για σχέσεις τους με τον Χριστοφοράκο και της Siemens. Είναι απαράδεκτο αυτό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ντροπή», συνέχισε.

«Έχετε τη μύγα, έχετε τη μύγα;», αντέτεινε ο Χρήστος Γιαννούλης, σημειώνοντας ότι «φθηνό είναι να αφήνεις τους ανθρώπους να πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ και να κάποιοι να κάνουν μόνο δουλίτσες».

Παπαναστάσης: Υπάρχουν νεκροί περιμένοντας

Για μια σκληρή πραγματικότητα που βιώνει ο λαός έκανε λόγο ο Νίκος Παπαναστάσης. «Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις 7500 νεκρών, ίσως και παραπάνω και τους εκατοντάδες διασωληνωμένους. Υπάρχουν νεκροί περιμένοντας», τόνισε, εξηγώντας ότι υπάρχει κόσμος που νοσεί, περιμένει κλίνη και πεθαίνει.

«Αδιανόητα πράγματα, εγκληματική πολιτική» συμπλήρωσε, ζητώντας επίταξη του ιδιωτικού τομέα της υγείας χωρίς αμοιβή.

«Επίταξη χωρίς αμοιβή γίνονταν στα γκουλάγκ του Στάλιν. Ζούμε σε μια δημοκρατική φιλελεύθερη δημοκρατία και όχι στο καθεστώς του Στάλιν» του απάντησε ο Γιάννης Λοβέρδος.

«Εύκολο να κάνεις αντιπολίτευση στην κορύφωση ενός κύματος πανδημίας που δεν ξανά συνάντησε ποτέ στην Ιστορία του ο κόσμος. Το δύσκολο είναι να είσαι υπεύθυνος» συμπλήρωσε ο «γαλάζιος» βουλευτής.

«Την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης, όλα αυτά τα προβλήματα που βιώνουν οι σύγχρονες δήθεν κοινωνίες, είχαν λυθεί» αντέτεινε ο βουλευτής του ΚΚΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.