Εμείς Μανωλάκη θα κάνουμε ότι χρειάζεται. Εσείς θα κάνετε ότι πρέπει;

Ν.Κεραμέως: «Στοχεύουμε στο άνοιγμα γυμνασίων και λυκείων την επόμενη εβδομάδα»

Ν.Κεραμέως: «Στοχεύουμε στο άνοιγμα γυμνασίων και λυκείων την επόμενη εβδομάδα»

Στο άνοιγμα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αναφέρθηκε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Η υπουργός Παιδείας μιλώντας το πρωί στο MEGA, υπογράμμισε ότι στόχος είναι το άνοιγμα των γυμνασίων και λυκείων την επόμενη εβδομάδα.

Η κ. Κεραμέως σημείωσε ότι την Παρασκευή υπήρξε συζήτηση με την Επιτροπή και παρουσιάστηκε το σχέδιο του υπουργείου για το άνοιγμα, αρχικά των γυμνασίων και των λυκείων.

Προσπαθούμε – όπως είπε – να ανοίξουν άμεσα τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς οι συγκεκριμένοι μαθητές έχουν χάσει περισσότερα μαθήματα σε σχέση με τους αντίστοιχους της πρωτοβάθμιας.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.