Γ.Τράγκας για Μ.Φουρθιώτη: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει πολιτικές καντρίλιες μεταξύ εργολάβων και νοσηρών καταστάσεων»

Γ.Τράγκας για Μ.Φουρθιώτη: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει πολιτικές καντρίλιες μεταξύ εργολάβων και νοσηρών καταστάσεων»

Στις αποκαλύψεις του Γιάννη Βρούτση για την εισβολή του Μένιου Φουρθιώτη και την επιστολή του παρουσιαστή, δια της Νανάς Παλαιτσάκη, αναφέρθηκε εκτενώς στη σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή του ο γνωστός δημοσιογράφος και επικεφαλής του Κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Γιώργος Τράγκας.

Όσα είπε ο Γ.Τράγκας

«Όλο το διαδίκτυο είναι γεμάτο από άρθρα και ρεπορτάζ για τον κύριο Μένιο Φουρθιώτη. Όλοι αναρωτιούνται πόσο μεγάλο ήταν το δέσιμο του τηλεπαρουσιαστή και μάνατζερ top model, όπως η κυρία Τζούλια Αλεξανδράτου, με τον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη, το περιβάλλον του Μαξίμου, και κυρίως όλη η Ελλάδα αναρωτιέται πόσο στενή σχέση είχε ο τηλεπαρουσιαστής, που κάποτε ακολουθούσαν πανέμορφες κυρίες, με τον υπουργό Δημοσίας Τάξης κύριο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον αρχηγό της αστυνομίας κύριο Καραμανλάκη.

Όταν ο κύριος Φουρθιώτης αναλαμβάνει, όπως έγραψε η εκδότρια των «αποκαλυπτικών», κυρία Νανά Παλαιτσάκη, προσωπικά τον «καλλωπισμό» και τον εξωραϊσμό των κυβερνητικών θέσεων, όταν προστίθενται στην επαγγελματική του ατζέντα του τα ονόματα του υπουργού Δημοσίας Τάξης και του αρχηγού της αστυνομίας, τότε αυτό φυσικά αποτελεί ελκυστική τροφή για όλα τα μέσα ενημέρωσης.

Στην παλιά δημοσιογραφική σχολή, στις παλαιές εφημερίδες του Τζώρτζη Αθανασιάδη, του Νάσου Μπότση και του Χρήστου Λαμπράκη, όταν ένας τύπος ή showman, όπως ο κύριος Φουρθιώτης, έμπαινε μέσα σε ένα γραφείο Υπουργείου και το έκανε σαλούν στο far west, σύμφωνα με την καταγγελία του υπουργού, και στη συνέχεια ο πρωθυπουργός, προκειμένου να ικανοποιήσει τον showman, απομάκρυνε τον υπουργό με μίνι ανασχηματισμό, τότε οι παλαιοί δημοσιογράφοι περιέγραφαν τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση ως «πολιτικό χαμαιτυπείο» ή ως τη “Χαβάη του Κατελάνου”.

Για όσους νέους δεν γνωρίζουν, η “Χαβάη του Κατελάνου” ήταν ένα υπόγειο κάτω από το καμπαρέ όπου συγκεντρώνονταν όλοι οι ΛΟΑΤΚΙ εκείνης της περιόδου. Εκεί έπεφτε το ξύλο της αρκούδας μεταξύ της περίφημης «Βασίλω» και διαφόρων άλλων θαμώνων. Η «Βασίλω» έδερνε και μετά έδερναν οι μπράβοι του «Κατελάνου», και έφταναν τα περιπολικά της αστυνομίας. Εκείνη την εποχή φυσικά, δεν υπήρχε πρωθυπουργός όπως ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν υπήρχε στο πρωθυπουργικό γραφείο τέτοιος ακατοίκητος, νάρκισσος και νοσηρός πρωθυπουργός.

Η υπόθεση του κυρίου Μένιου Φουρθιώτη είναι εξόχως γαργαλιστική, ιδιαίτερα σκανδαλώδης, και αναδεικνύει ένα αναμφισβήτητο γεγονός, δηλαδή ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει πολιτικές καντρίλιες και πιρουέτες μεταξύ εργολάβων και νοσηρών καταστάσεων, όπως διορισμών άνευ διαγωνισμού τύπου κυρίου Δημήτρη Λιγνάδη και καλοπληρωμένων εργολαβικών σχέσεων τύπου κυρίου Μένιου Φουρθιώτη.

Χθες ο τηλεπαρουσιαστής και πρώην μάνατζερ top model, όπως η κυρία Τζούλια Αλεξανδράτου, έκραξε στην κυριολεξία τον κύριο Μητσοτάκη και όλο το Μαξίμου, αλλά η αξιότιμη κυρία Πελώνη απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα γιατί ο κύριος Βρούτσης έδωσε συνέντευξη στο Documento του κυρίου Βαξεβάνη. Η κυρία Πελώνη, της οποίας ο σύζυγος «συλλογάται» την αλλαγή συμπεριφοράς και «μελετά» τον σχεδιασμό του μέλλοντος, είπε στον δημοσιογράφο που τη ρώτησε ότι «ο κύριος Βρούτσης δεν έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά απάντησε σε ένα ερώτημα»!

Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά και το φόντο της όλης συζήτησης σχηματίζεται από μίγματα λιθίου, κωδεϊνούχων ουσιών και οπιούχων αναισθητικών σκευασμάτων. Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Ψυχιάτρων παρέπεμψε την απάντηση της κυρίας Πελώνη για την αντίδραση του κυρίου Βρούτση σε Τριτοβάθμια Επιτροπή καθηγητών της Ψυχιατρικής!

Ο κύριος Βρούτσης περιγράφοντας την εισβολή του κυρίου Φουρθιώτη στο γραφείο του, μίλησε για μπράβους και για παρακμή, αποκαλύπτοντας στο «Documento» ότι ο παρουσιαστής αντλούσε τη δύναμή του και τον τσαμπουκά του από πολύ ψηλά. Τα τελευταία 24ωρα οι ψίθυροι στα καμαρίνια του Epsilon, αναφέρονται συχνά πυκνά στις σχέσεις του κυρίου Φουρθιώτη με την ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης αλλά και με συγκεκριμένο άνθρωπο μέσα στο Μαξίμου.

Σύμφωνα με την επιστολή που δημοσιοποίησε χθες η πεπειραμένη εκδότρια των «Αποκαλυπτικών», παλιά αλλά μάχιμη πάντα δημοσιογράφος, κυρία Νανά Παλαιτσάκη, τόσο η εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» όσο και η παραγωγή του κυρίου Φουρθιώτη είχαν αναλάβει εργολαβικά τον εξωραϊσμό της χαμηλής δημοφιλίας και του αποκρουστικού, αντιλαϊκού πολιτικού προσώπου του κυρίου Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Όπως τόνισε με έμφαση η κυρία Νανά Παλαιτσάκη, είχαν συμπεριλάβει εντός της εφημερίδας «αποκαλυπτικά» αφιερώματα ολόκληρα για το πολιτικό έργο και τις θετικές επιδόσεις του κυρίου Χρυσοχοΐδη και του αρχηγού της αστυνομίας κυρίου Καραμανλάκη.

Μάλιστα είχαν κλείσει συμφωνία με τον υπουργό Δημοσίας Τάξης να βγαίνει ο εκπρόσωπος της αστυνομίας στις εκπομπές του κυρίου Φουρθιώτη και να φέρεται στα επιβεβλημένα μέτρα εγκλεισμού των Ελλήνων λόγω κορονοϊού. Η πολιτική ιδιοφυΐα του κυρίου Χρυσοχοΐδη επέτρεψε να υπάρχει αυτός ο δίαυλος, για την ακρίβεια αυτή η αγορά δημοσίων σχέσεων, όπως καταγγέλλει η κυρία Παλαιτσάκη, μεταξύ της Κατεχάκη και της εκπομπής του κυρίου Φουρθιώτη.

Οι 14 αστυνομικοί, ο στόλος των περιπολικών, το αστυνομικό τμήμα και όλα αυτά τα οποία προκάλεσαν την εκρηκτική ειδησιογραφία, ήταν μέσα στο πακέτο αυτής της συνεχούς προβολής του κυρίου Χρυσοχοΐδη και του κυρίου Μητσοτάκη. Δεν αποκτάς εύκολα τσαμπουκά ούτε πείθεις το Μαξίμου να διώξει τον κύριο Βρούτση, αν δεν υπάρχουν και οι πρόσθετες πικάντικες λεπτομέρειες που μεταφέρει ο τηλεοπτικός αέρας μέσα στα καμαρίνια του Epsilon.

Μεγάλο λαμόγιο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μεγάλο λαμόγιο και ο κύριος Καραμανλάκης ο οποίος κακώς δεν έχει παραιτηθεί ακόμη. Εκεί στα Μελίσσια, στο στούντιο που είναι κατά σύμπτωση κοντά στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη, οι μέλισσες μιλάνε για ιδιαίτερες σχέσεις τηλεπαρουσιαστή με το Μαξίμου, τον κύριο Χρυσοχοΐδη και τον αρχηγό της αστυνομίας.

Τόσο η αντιπολίτευση όσο και οι καχύποπτοι του δημοσιογραφικού κόσμου αναφέρουν και περιγράφουν τα εγκώμια του τηλεπαρουσιαστή προς τη γενική γραμματεία του Υπουργείου Εργασίας, κυρία Άννα Στρατινάκη: «Κούκλα» την ανέβαζε, «κούκλα» την κατέβαζε. Όταν κόπηκε η συμφωνημένη μηνιαία απολαβή του προγράμματος ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ, συνέβη το εξής εκπληκτικό: Ο κύριος Βρούτσης αποπέμφθηκε, τα λεφτά σταμάτησαν, αλλά η εκπομπή και τα «Αποκαλυπτικά» συνέχισαν να υμνούν τον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας: «Ωσαννά, Ωσαννά».

Χθες όμως η κυρία Νανά Παλαιτσάκη τίναξε την μπάνκα στον αέρα με επιστολή του κυρίου Φουρθιώτη που υπέγραφε η ίδια προς όλους τους θεσμούς του κράτους. Εδώ που τα λέμε η κυρία Νανά ήταν πάντα αντιμητσοτακική και έως και πρόσφατα τα έχωνε πολύ δυνατά στον σημερινό πρωθυπουργό τόσο από τις ραδιοφωνικές εκπομπές της στον Ellada 9.43 όσο και με τα «καυτά» σχόλιά της στο δελτίο ειδήσεων του Alert. Η κυρία Νανά τίναξε την μπάνκα, γιατί χθες είπε ότι η κυβέρνηση συνεργάζονταν στενά με τον κύριο Φουρθιώτη για την προβολή του έργου της. Αν αναρωτιέστε ποιου έργου, αυτό είναι μια άλλη ιστορία!

Κανένα κανάλι πλην του Open, από ό,τι πρόσεξα, δεν έπαιξε την υπόθεση του κυρίου Φουρθιώτη και τα ερωτήματα του ΣΥΡΙΖΑ. Ουδέν καλοπληρωμένο φιλοκυβερνητικό κανάλι δεν ενημέρωσε τους Έλληνες πολίτες για την τερατώδη πολιτικά αυτή ιστορία. Το θέμα δεν είναι οι αστυνομικοί. Το θέμα δεν είναι η υπερβολική φρουρά που του παρασχέθηκε από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης, όσο είναι οι στενές σχέσεις του με την κυβέρνηση, και το εκπληκτικό γεγονός ότι ένας «φοβερός» εγκέφαλος, όπως ο κύριος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αποδέχθηκε να προβάλλεται διαφημιστικά με αφιερώματα, προφανώς πληρωμένα, τόσο στην τηλεόραση όσο και στην εφημερίδα «Αποκαλυπτικά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτά δεν τα λέω εγώ. Τα λέει η εκδότρια και η διευθύντρια της εφημερίδας «Αποκαλυπτικά». Μάλιστα αναφέρει ότι, ενώ έβγαινε σε κάθε εκπομπή ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, ξαφνικά ανακλήθηκε μόλις έσκασε το σκάνδαλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.