ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Γιόρτασε τα γενέθλιά της η Ν.Παζαΐτη – Η ηλικία και το «περίεργο» μήνυμα (φώτο)

Γιόρτασε τα γενέθλιά της η Ν.Παζαΐτη – Η ηλικία και το «περίεργο» μήνυμα (φώτο)

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Νατάσα Παζαΐτη έκλεισε τα 55 χρόνια ζωής και το γιόρτασε σήμερα.

Τα γενέθλιά της είχε χθες η Νατάσα Παζαΐτη και τα γιόρτασε έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της, τον σύζυγό της Κώστα Καραμανλή και τα δίδυμα παιδιά τους, Αλέξανδρο και Αλίκη.

Ντυμένη στα λευκά η Νατάσα Παζαΐτη έσβησε τα κεράκια της τούρτα της και μοιράστηκε τη χαρούμενη στιγμή με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media.

Ποζάροντας με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη και φόντο ένα πολύχρωμο μπουκέτο λουλούδια, η εορτάζουσα αποκάλυψε ότι έγινε 55 ετών, ενώ έστειλε και ένα ξεχωριστό μήνυμα.

«Αφήνω πίσω μου μόνο τις πίκρες. Και παίρνω όλες τις λύπες και τις χαρές των χρόνων που πέρασαν για να στολίσουν τα χρόνια που έρχονται», έγραψε η Νατάσα Παζαΐτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.