ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

To Twitter στήνει «πάρτι» για την… μπλε εμφάνιση της Ματίνας Παγώνη (φώτο)

To Twitter στήνει «πάρτι» για την… μπλε εμφάνιση της Ματίνας Παγώνη (φώτο)

Η Ματίνα Παγώνη είναι το αγαπημένο πρόσωπο του ελληνικού Twitter, καθώς κατά καιρούς έχει απασχολήσει με τις εμφανίσεις της.

Αυτή την φορά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ “έκλεψε” την παράσταση με το ιδιαίτερο στυλ της, τα χαρακτηριστικά μπλε γυαλιά της, απολαμβάνοντας την μπιρίτσα της στον κήπο του ραδιομεγάρου.

«Φάσιο άικο»

Φυσικά, η εμφάνιση αυτή ήταν αρκετή για να «λυγίσει» το Twitter. Όλοι είχαν κάτι να πουν για το ντύσιμο της κ. Παγώνη: άλλοι με χιούμορ και σκωπτική διάθεση, άλλοι με εκτίμηση για την στιλιστική τόλμη της.

Και κριτική

Αρκετοί πάντως ήταν και αυτοί που επέκριναν το γλέντι στον κήπο της ΕΡΤ, καθώς η κ. Παγώνη και οι υπόλοιποι καλεσμένοι δεν φορούσαν μάσκες.

Κάποιοι κατηγόρησαν τη Ματίνα Παγώνη για υπερβολική χαλαρότητα σε τόσους δύσκολους καιρούς. Υπενθυμίζεται πάντως ότι πέρα από πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ και από τις παρεμβάσεις της στην τηλεόραση, η κ. Παγώνη δεν είναι μέρος της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων και άρα δεν παίρνει αποφάσεις για την πανδημία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.