ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Με τον Ζόραν Ζάεφ θα συναντηθεί σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με τον Ζόραν Ζάεφ θα συναντηθεί σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σειρά συναντήσεων θα έχει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου ανάμεσα στους άλλους θα έχει τετ α τετ και με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός θα υποδεχθεί αρχικά στις 10:30 την πρωθυπουργό της Σερβίας, Ανα Μπρναμπιτς. Στη συνέχεια, στις 12:30, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Στις 16:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο κύκλος των συναντήσεων του Πρωθυπουργού κλείνει στις 18:00, με τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Προεδρεύοντα του Συλλογικού Προεδρείου της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Μίλοραντ Ντόντικ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.