«Πόρτα» της Ν.Μπακογιάννη σε τουρκικό φόρουμ λόγω Ερσίν Τατάρ

«Πόρτα» της Ν.Μπακογιάννη σε τουρκικό φόρουμ λόγω Ερσίν Τατάρ

Η Ντόρα Μπακογιάννη ακύρωσε τη συμμετοχή της στο Antalya Diplomacy Forum μετά την απόφαση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών να προσκαλέσει τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ερσίν Τατάρ.

Για την πρόθεσή της αυτήν, ενημέρωσε η ίδια η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μέσω ανάρτησης στο Twitter, κάνοντας μάλιστα λόγο για πρόσκληση του Τατάρ στο φόρουμ με τον ανυπόστατο τίτλο του «Προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου».

«Μετά την επιλογή του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών να προσκαλέσει στο Antalya Diplomacy Forum τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Ερσίν Τατάρ με τον ανυπόστατο τίτλο: “Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου” ακύρωσα την συμμετοχή μου στο εν λόγω φόρουμ», έγραψε χαρακτηριστικά η Ντόρα Μπακογιάννη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.