ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία του υπ.Υγείας για κατ’ οίκων εμβολιασμούς & διάθεση self test από super market

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία του υπ.Υγείας για κατ’ οίκων εμβολιασμούς & διάθεση self test από super market

Τροπολογία του Υπουργείου Υγείας που κατατέθηκε στη Βουλή και ψηφίζεται σήμερα, περιγράφει, το επιχειρησιακό σχέδιο κατ’ οίκων εμβολιασμών από ιδιώτες γιατρούς για πολίτες οι οποίοι αδυνατούν να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα της χώρας.

Σύμφωνα με αυτή οι ιδιώτες γιατροί που θα αναλάβουν το μεγαλύτερο ποσοστό των εν λόγω εμβολιασμών θα μπορούν να τους διενεργούν είτε κατ’ οίκον είτε στο ιατρείο τους, ενώ τις απομακρυσμένες περιοχές θα τις αναλάβει το δημόσιο.

Δείτε την τροπολογία εδώ

Παράλληλα, με την ίδια τροπολογία ανοίγει ο δρόμος για τη διάθεση των self test και εκτός φαρμακείων έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, δίνεται η δυνατότητά διάθεσής τους από επιχειρήσεις εμπορίας ιατροτεχνολογικών προϊόντων, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς και λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών που λειτουργούν νόμιμα ως super market ή παντοπωλεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.