Α.Γεωργιάδης: «Για το υπ.Ανάπτυξης θέμα αλλαγής του ωραρίου των καταστημάτων δεν υπήρξε ποτέ & δεν θα υπάρξει»

«Στην πλατφόρμα e-καταναλωτής θα ανεβεί η τιμή του καλαθιού από το κάθε σούπερ μάρκετ»

Α.Γεωργιάδης: «Για το υπ.Ανάπτυξης θέμα αλλαγής του ωραρίου των καταστημάτων δεν υπήρξε ποτέ & δεν θα υπάρξει»

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης το πρωί της Πέμπτης, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «για το υπουργείο Ανάπτυξης θέμα αλλαγής του ωραρίου των καταστημάτων δεν υπήρξε ποτέ και δεν θα υπάρξει».

Ο κ.Γεωργιάδης, διευκρίνισε ότι αν εφαρμοζόταν ένα τέτοιο μέτρο θα είχε δυσμενείς συνέπειες και στην αγορά εργασίας, αλλά και στον τζίρο των καταστημάτων.

Εξήγησε ότι τις επόμενες ημέρες οι αλυσίδες σουπερ μάρκετ θα παρουσιάσουν λίστα με 50 προϊόντα ευρείας κατανάλωσης και στη συνέχεια θα ανεβεί στην πλατφόρμα e-καταναλωτής η τιμή του καλαθιού από το κάθε σούπερ μάρκετ.

«Θα γίνει προσπάθεια σε αυτά τα προϊόντα οι αυξήσεις να είναι ελάχιστες για να αντιμετωπιστεί η μεγάλη πληθωριστική πίεση», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Για τις επενδύσεις στην χώρα μας ανέφερε ότι συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και μετά την επένδυση της Amazon στη Νάξο έρχεται νέα επένδυση ύψους 100 εκατ. ευρώ από τον αμερικανικό όμιλο Digital Realty μαζί με την Lamda Hellix για την κατασκευή του πρώτου κέντρου πληροφοριών του Ομίλου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Όπως ανέφερε, ο κ. Γεωργιάδης θα δημιουργηθούν 80 με 90 νέες θέσεις εργασίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το Ελληνικό δήλωσε ότι το έργο προχώρα γρήγορα, ο ουρανοξύστης θεμελιώνεται την επομένη εβδομάδα, και το 2025 θα είναι έτοιμο προς παράδοση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.