ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Α.Γεωργιάδης: «Πασόκος, πρασινοφρουρός ήσουν πάντα» – Γ.Ραγκούσης: «Το ψέμα σού έχει γίνει δεύτερη φύση»

«Πυρά» μεταξύ των δύο στη Βουλή για την υπόθεση Novartis

Α.Γεωργιάδης: «Πασόκος, πρασινοφρουρός ήσουν πάντα» – Γ.Ραγκούσης: «Το ψέμα σού έχει γίνει δεύτερη φύση»

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του Αδωνη Γεωργιάδη και του Γιάννη Ραγκούση στη Βουλή για το κράτος δικαίου, τη σκευωρία Novartis και τους χειρισμούς της εισαγγελέως διαφθοράς επί ΣΥΡΙΖΑ Ελένης Τουλουπάκη.

Η αρχή έγινε από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κατηγόρησε τον Υπουργό Ανάπτυξης για απόπειρα παρέμβασης στη Δικαιοσύνη και απειλές δίωξης κατά της κας Τουλουπάκη που ερευνούσε την υπόθεση Novaris .

«Όσα ανέφερα για την κ. Τουλουπάκη το 2019 τα έλεγαν και οι κκ Βενιζέλος και Λοβέρδος. Δεν σας άκουγα τότε να διαμαρτύρεστε. Δεν λέγατε τίποτα τότε. Είστε ψεύτης, ποτέ δεν απείλησα την κα Τουλουπάκη ως υπουργός», απάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

«Το ψέμα σας έχει γίνει δεύτερη φύση», επανήλθε ο κ. Ραγκούσης και πρόσθεσε αναφερόμενος στη Novartis: «Από το ΠΑΣΟΚ αποχώρησα το 2012. Το 2018 η τοποθέτησή μου ήταν πως επρόκειτο για το μεγαλύτερο και πιο ανήθικο οικονομικό σκάνδαλο».

«Στη πρωτολογία σας είπατε πως έκανα δήλωση ότι θα βάλω τη Τουλουπάκη φυλακή. Δεν το είχα πει ποτέ. Το ότι πρέπει να μπει η Τουλουπάκη φυλακή το λέω και σήμερα», ανταπάντησε ο κ. Γεωργιάδης.

Και με νόημα σήκωσε το γάντι επισημαίνοντας «είπατε ότι φύγατε από το ΠΑΣΟΚ το 2012. Βλέπω ότι το 2017 ήσασταν υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Δεν ντρέπεστε στη Βουλή να λέτε ψέματα; Πασόκος και πρασινοφρουρός ήσουνα πάντα. Όπως και πολλοί από σας που πήγατε στον ΣΥΡΙΖΑ να πάρετε καρέκλα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης ο κ. Γεωργιάδης απάντησε και σε αιχμηρή αναφορά για τα «μπινελίκια» που είπε ο υπουργός των Οικονομικών πως αντάλλαξε στη συνάντηση τους τραπεζίτες λέγοντας: «για πρώτη φορά οι τράπεζες βάζουν το χέρι στη τσέπη τους. Άρα τα μπινελίκια έπιασαν τόπο και μπράβο στον κ. Σταϊκούρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.