ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Α.Γκλέτσος για Γ.Πριγκόζιν: «Λέτε ο Πούτιν να φοβήθηκε ένα χοντρομπαλά;»

Ο Απόστολος Γκλέτσος είχε έντονο διάλογο για τη Ρωσία, τον Πούτιν και τον Γεβγκένι Πριγκόζιν με τον δημοσιογράφο, Διονύση Στούμπο

Α.Γκλέτσος για Γ.Πριγκόζιν: «Λέτε ο Πούτιν να φοβήθηκε ένα χοντρομπαλά;»

Αντιπαράθεση στον «αέρα» για όσα εκτυλίχθηκαν το Σάββατο στη Ρωσία αλλά και για το πρόσωπο του Γεβγκένι Πριγκόζιν είχαν το απόγευμα της Κυριακής ο Απόστολος Γκλέτσος με τον δημοσιογράφο Διονύση Στούμπο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Απόστολος Γκλέτσος υποστήριξε ότι δεν είναι δυνατόν ο Βλαντιμίρ Πούτιν «να φοβήθηκε 25.000 με λιανοντούφεκα» προσθέτοντας «θέλετε να πιστέψει η διεθνής κοινότητα ότι φοβήθηκε ένα χοντρομπαλά κύριο (σ.σ. τον Πριγκόζιν) που δεν έχουν σφαίρες τα λιανοντούφεκα των 25.000 ανδρών του;».

«Να σοβαρευτούμε. Έχουμε καταλάβει τι ζούμε με τον νέο τσάρο; Ο κύριος αυτός είναι ο βασικός πραιτωριανός του Πούτιν» παρατήρησε ο Διονύσης Στούμπος.

«Ποιος τον εφοδιάζει; Ποιός του δίνει σφαίρες; Ποιος του δίνει πυρομαχικά;» επέμεινε ο Απόστολος Γκλέτσος με τον δημοσιογράφο να του απαντά «πολλοι ανάμεσα στους οιποίους και το Ιράν. Γιατί τόση απολυτότητα;». «Βάζω ερωτήσεις. Γιατί μου επιτίθεστε;» συνέχισε τον διάλογο ο Απόστολος Γκλέτσος, «γιατί ακούω ότι έγινε σκηνοθεσία» εξήγησε ο κ. Στούμπος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν έχει ο ίδιος καμία σχέση με πόλεμο, μόλις που φτιάχνει σάντουιτς» συνέχισε στην… ανάλυσή του για τον Γεβγκένι Πριγκόζιν ο Απόστολος Γκλέτσος με την κόντρα με τον Διονύση Στούμπο να καταλήγει με την ερώτηση «πού υπηρέτησες;» προς τον δημοσιογράφο συνομιλητή του ο οποίος του απάντησε «Στον Έβρο, Ι1, με πλήρη θητεία και άδεια για καλή σκοποβολή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.