ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Λατινοπούλου: «Εσείς μπορείτε να τους αποκαλείτε όπως θέλετε εγώ θα τους λέω λαθρομετανάστες» (βίντεο)

«Τα σύνορα της Ελλάδας πρέπει να παραμένουν επτασφράγιστα»

Α.Λατινοπούλου: «Εσείς μπορείτε να τους αποκαλείτε όπως θέλετε εγώ θα τους λέω λαθρομετανάστες» (βίντεο)

Η πρόεδρος του κόμματος Φωνή Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.

Η Α.Λατινοπούλου ανέφερε: «Η λαθρομετανάστευση είναι ένα τεράστιο πρόβλημα στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα. Μία Ευρώπη η οποία αυτοκτονεί, μία Ευρώπη η οποία ισλαμοποιείται και πρέπει να καταστήσουμε σαφές στην Ευρώπη – αυτό θα κάνουμε ως Φωνή Λογικής μπαίνοντας στην Ευρωβουλή – ότι τα σύνορα της Ελλάδας πρέπει να παραμένουν επτασφράγιστα. 

Είμαστε χώρα, δεν είμαστε χώρος, δεν μπορεί να μπαίνει ο καθένας παράνομα στη χώρας μας. Είμαστε υπέρ της νόμιμης μετανάστευσης.

Όταν μπαίνουν με βαρκάκια πρέπει αυτομάτως να οδηγούνται σε κλειστά κέντρα, τα οποία αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, και να διεκδικήσουμε αυτά τα κέντρα να είναι και εκτός Ελλάδος, όπως έκανε η Μελόνι στην Ιταλία.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.