ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Α.Λατινοπούλου για την αύξηση εγκληματικότητας από αλλαδαπούς: «Το Μαξίμου μετατρέπει την χώρα σε ξέφραγο αμπέλι»

Μετά την επίθεση του Αφγανού στην Ερμού

Α.Λατινοπούλου για την αύξηση εγκληματικότητας από αλλαδαπούς: «Το Μαξίμου μετατρέπει την χώρα σε ξέφραγο αμπέλι»

Ακόμα μια επίθεση από παράνομο μετανάστη στο κέντρο της Αθήνας έζησε η ελληνική κοινωνία και το σοβαρό αυτό περιστατικό δεν έμεινε ασχολιάστο από την Α.Λατινοπούλου και την «Φωνή Λογικής».

Στην ανακοίνωσή του το κόμμα αναφέρει:

«Τι κι αν η εγκληματικότητα έχει «χτυπήσει κόκκινο» με τα περισσότερα περιστατικά βίας να αφορούν τους λαθρομετανάστες που μπήκαν παράνομα στη χώρα μας, το Μαξίμου σφυρίζει αδιάφορα κι αντί να κάνει κάτι δραστικό τους …κλείνει το μάτι και μετατρέπει την πατρίδα μας σε ξέφραγο αμπέλι.

Άλλο ένα περιστατικό βίας εξελίχθηκε, μόλις χθες και μάλιστα μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας με δράστη έναν λαθρομετανάστη που ζει στη χώρα μας με τις … ευλογίες της ελληνικής κυβέρνησης.

Θύμα μία νεαρή κοπέλα που περπατούσε στον πιο κεντρικό δρόμο της πρωτεύουσας, την Ερμού.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό επίθεσης από λαθρομετανάστη σε γυναίκα μέσα σε δύο μήνες, με το πρώτο να διαδραματίζεται πάλι στην ίδια περιοχή. Τότε θύμα ήταν και πάλι μία νεαρή γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην πλάτη, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Είναι δεδομένο ότι όσο η λαθρομετανάστευση παραμένει ανεξέλεγκτη, τόσο θα αυξάνεται η εγκληματικότητα.

Οι άνθρωποι αυτοί όχι μόνο δεν σέβονται τη γυναίκα, αλλά αντιθέτως τη θεωρούν κατώτερη ακόμα και από ένα …σκαμπό!

Τα διαδοχικά κύματα λαθρομεταναστών στη χώρα μας οδήγησαν πολύ γρήγορα στη γκετοποίηση πολλών περιοχών της Αττικής και οι Έλληνες ζουν σαν ξένοι στην ίδια τους την πόλη!

Δυστυχώς, η έλλειψη ελέγχου της παράνομης μετανάστευσης εδώ και δεκαετίες, έχει καταστήσει πλέον αδύνατη την ασφαλή διαβίωση των Ελλήνων πολιτών.

Θεωρώ αυτονόητο ότι πρέπει να κλείσουμε τα σύνορα για τους λαθροεισβολείς και να δεχτούμε εκείνους που θα εισέλθουν νόμιμα στη χώρα μας και θα σεβαστούν τα ήθη και τα έθιμά μας, την κουλτούρα μας, τον πολιτισμό μας!

Για αυτό τον λόγο είναι πολύ σημαντικές οι επερχόμενες Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου!

Καλούμαστε όλοι να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στην ελίτ των Βρυξελλών!

Η Φωνή Λογικής μπορεί να εκπροσωπήσει επάξια τον ελληνικό λαό στην Ευρωβουλή, προασπιζόμενη τα συμφέροντα της πατρίδας μας!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.