ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Α.Λατινοπούλου: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν μπορεί να βάλει τάξη ούτε σε μία απλή ΔΟΥ»

«Σε ένα σοβαρό κράτος κανένας εφοριακός δεν θα τολμούσε να εκβιάσει ή να καταστρέψει τη ζωή επιχειρηματιών»

Α.Λατινοπούλου: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν μπορεί να βάλει τάξη ούτε σε μία απλή ΔΟΥ»

Με αφορμή την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε μέσα στην ΔΟΥ Χαλκίδας η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί την κυβέρνηση για την διαφθορά που ανθεί στις κρατικές υπηρεσίες.

Μία διαφθορά που όπως αναφέρει δεν «εξαφανίστηκε» από την δήθεν ψηφιοποίηση του κράτους.

«Δυστυχώς κανένας δεν έπεσε από τα σύννεφα με την αποκάλυψη του κυκλώματος στη ΔΟΥ Χαλκίδας για διαφθορά και χρηματισμό από διευθυντές, υποδιευθυντές και εφοριακούς υπαλλήλους.

Οι απειλές, οι εκβιασμοί και η απομύζηση των επιχειρηματιών από άτομα που είχαν ηγετικές θέσεις σε αυτή την κρατική Υπηρεσία, είναι αντανάκλαση της ελληνικής πραγματικότητας καθώς τα κενά του
νόμου είναι εμφανή.

Σε ένα σοβαρό κράτος, κανένας εφοριακός δεν θα τολμούσε να εκβιάσει ή να καταστρέψει τη ζωή επιχειρηματιών.

Σε ένα σοβαρό κράτος, κανένας εφοριακός δεν θα τολμούσε να εξαπατήσει ή να απειλήσει τους συμπολίτες του λόγω θέσης
ισχύος.

Φαίνεται πως οι έχοντες εξουσία στην εν λόγω ΔΟΥ, είχαν …μπάρμπα στην Κορώνη και με τις υψηλές διασυνδέσεις τους ένιωθαν ατρόμητοι.

Η δήθεν ψηφιοποίηση των δημοσίων υπηρεσιών από την ελληνική κυβέρνηση, που καταργεί την γραφειοκρατία και ξεσκεπάζει κάθε παρανομία, αποδείχθηκε ένα φιάσκο, ένα μεγάλο ψέμα του Κυριάκου Μητσοτάκη που αδυνατεί να βάλει τάξη ακόμη και σε
μία … ΔΟΥ.

Είναι απορίας άξιο πως το κύκλωμα αυτό μετέτρεψε την Υπηρεσία σε
ένα παραμάγαζο και αποσπούσε τεράστια χρηματικά ποσά από επιχειρηματίες γνωρίζοντας ότι κανένας τους δεν υπόκειται σε έλεγχο από τους ανωτέρους τους.

Όμως το ψάρι …βρωμάει από το κεφάλι! Για να γίνουμε ένα σύγχρονο κράτος θα πρέπει να είναι 100% ψηφιακό σε όλες τις υπηρεσίες έτσι ώστε να μην υπάρχουν ούτε διαφθορά ούτε εξαπατήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κρατικοί υπάλληλοι δεν θα ασκούν εξουσία στους Έλληνες φορολογούμενους, δεν θα τρομοκρατούν, δεν θα εκβιάζουν.
Πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.