ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Λοβέρδος για Ε.Καϊλή: «Είναι βαριά τα εγκλήματα – Επισύρουν καθείρξεις αν αποδειχθούν»

Tο γεγονός πως η κράτηση μετατράπηκε σε προφυλάκιση «σημαίνει πως το πράγμα βαραίνει», λέει ο Λοβέρδος

Α.Λοβέρδος για Ε.Καϊλή: «Είναι βαριά τα εγκλήματα – Επισύρουν καθείρξεις αν αποδειχθούν»

Μετά από την ατάκα «έπεσα από τα σύννεφα» που δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, μίλησε και σε ραδιοφωνικό σταθμό για το το σκάνδαλο διαφθοράς με επίκεντρο την Εύα Καϊλή.

Επισήμανε ότι το γεγονός πως η κράτηση μετατράπηκε σε προφυλάκιση «σημαίνει πως το πράγμα βαραίνει». «Ομως, ως προς το νομικό κομμάτι, και αυτό απευθύνεται σε όσους παίρνουν δημοσίως το λόγο, αν δεν ακούσεις τι λέει ο συνήγορός της, δεν μπορείς να παρέμβεις. Κάνεις λάθος, γιατί δεν ξέρεις πως έχουν τα πραγματικά περιστατικά και πως τα αντιμετωπίζει» σημείωσε ο κ. Λοβέρδος.

«Τώρα η κ. Καϊλή με αυτά που διαβάζουμε αντιμετωπίζει ενδεχόμενα πολύ μεγάλων ποινών. Αφήστε την να καθορίσει την υπεράσπισή της. Αν δε μιλήσει δεν μπορούμε να συζητήσουμε για τίποτα από αυτά, με κριτήρια χρονικά ή με κριτήρια πολιτικά. Είναι πολύ βαριά τα εγκλήματα (που της αποδίδονται). Δεν έχουν φυλακίσεις στην άκρη τους, έχουν καθείρξεις.

Συνεπώς, είναι πολύ ανθρώπινο αυτό που σας λέω και σοβαρό, αν και νομικό, πριν μιλήσει η υπεράσπισή της, όλα τα υπόλοιπα πρέπει να τα κρατήσουμε λιγάκι προσεκτικά στο στόμα μας» υπογράμμισε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο βουλευτής ανέφερε ακόμη ότι είχαν ξαφνιαστεί όλοι από την ομιλία της κ. Καϊλή στο ευρωκοινοβούλιο για το Κατάρ και τα εργασιακά, επισημαίνοντας πως δεν ήταν γραμμή του κόμματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.