ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Α.Μυλωνάκης για Κ.Βελόπουλο: «Άλλοι θα συλληφθούν στο τέλος – Είμαι καθαρός και έντιμος»

«Καταστράφηκα πολιτικά και ψυχικά - Ήταν το σχέδιο απόλυτης εξόντωσής μου»

Α.Μυλωνάκης για Κ.Βελόπουλο: «Άλλοι θα συλληφθούν στο τέλος – Είμαι καθαρός και έντιμος»

Ο πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Αντώνης Μυλωνάκης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Πέμπτης, προέβη σε νέες δηλώσεις καθώς αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του για τον συλλάβουν μετά τη μήνυση σε βάρος του από τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Ο κ. Μυλωνάκης ξεκαθάρισε ότι, «άλλοι θα συλληφθούν στο τέλος» και πρόσθεσε πως «μια μικρή μερίδα μιας πολιτικής μαφίας, με τον αυτοκράτορα ο οποίος στο τελευταίο στάδιο προσπαθεί με εξοντώσει, δεν περνάει».

«Ο Αντώνης Μυλωνάκης είναι καθαρός. Ο Αντώνης Μυλωνάκης είναι έντιμος», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Καταστράφηκα πολιτικά και ψυχικά»

Κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινή τοποθέτηση του Κυριάκου Βελόπουλου ότι είχε συναντηθεί με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, σημείωσε: «όποιος μπορεί να φέρει μία μικρή απόδειξη ή ένδειξη ότι έχω συναντηθεί με κάποια στελέχη της ΝΔ, να τα φέρει. Όμως δεν υπάρχει γιατί δεν συναντήθηκα», επισημαίνοντας στη συνέχεια: «δεν είναι όλοι ίδιοι. Πατριδοκαπηλία η οποία εμφανίζεται πολλές φορές στο χώρο μας τον πατριωτικό, ο οποίος έχει ανάγκη για ηγέτη».

Αναφορικά με το γεγονός ότι μέχρι πριν από λίγες ημέρες εμφανιζόταν να έχει άριστη σχέση με τον Κυριάκο Βελόπουλο, είπε πως, «ασχέτως τις διαφορετικές απόψεις που μπορεί να εκφράσουμε, έχουμε και την προσωπική μας ζωή».

Σχετικά με τις επόμενες κινήσεις του ανέφερε ότι, «το πρώτο στάδιο το δικό μου, παίρνει τέλος. Ότι δηλαδή όλος ο κόσμος κατάλαβε ότι έχω απόλυτο δίκιο», συμπληρώνοντας ότι, όλο αυτό «έχει κόστος».

Προανήγγειλε «μηνύσεις είναι προς την εφημερίδα Κόντρα, η οποία προσπάθησε να με εξοντώσει. Προφανώς θα κάνω και κατά Βελόπουλου, από αυτόν οργανώθηκαν όλα αυτά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Καταστράφηκα πολιτικά και ψυχικά. Ήταν το σχέδιο απόλυτης εξόντωσής μου», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.