ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

«Δύο ξένοι» – Α.Τσίπρας: Απέφυγε τον Κ.Μητσοτάκη κατά την ομιλία του Μ.Ομπάμα

Ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και ο Προκόπης Παυλόπουλος απέφυγαν να χαιρετίσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Δύο ξένοι» – Α.Τσίπρας: Απέφυγε τον Κ.Μητσοτάκη κατά την ομιλία του Μ.Ομπάμα

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα παρέθεσε ομιλία στο ΚΠΙΣΝ, εκεί έδωσαν το παρών οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μην χαιρετά αυτό της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, πρώτος στην αίθουσα της ομιλίας του ΚΠΙΣΝ έφθασε ο Αλέξης Τσίπρας και κάθισε δίπλα στον Προκόπη Παυλόπουλο. Λίγα λεπτά αργότερα έφθασε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από την μικρή του κόρη Δάφνη.

Ο Αλέξης Τσίπρας εκείνη την ώρα ασχολούνταν με το κινητό του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέχισε την πορεία του προς τη θέση του και κάπως έτσι… αποφεύχθηκαν οι χειραψίες, σε πρώτη φάση.

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στον διάδρομο των καθισμάτων χαιρέτησε και μίλησε για λίγο με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, χαιρέτησε τον Τάκη Θεοδωρικάκο και πήρε τον διάδρομο των καθισμάτων προς τη θέση του. Ακολούθησαν και άλλες χειραψίες, ώσπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφθασε στη θέση του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγα καθίσματα πιο πέρα καθόταν ο Προκόπης Παυλόπουλος με τον Αλέξη Τσίπρα, οι οποίοι απέφυγαν επιμελώς να μιλήσουν ή να χαιρετήσουν τον πρόεδρο της ΝΔ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.