ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Α.Τσίπρας: «Κατά πάσα πιθανότητα το πρώτο με το τρίτο κόμμα θα μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση»

«Η ΕΥΠ αντί να παρακολουθεί τους εγκληματίες παρακολουθούσε τους αντιπάλους τους κ.Μητσοτάκη»

Α.Τσίπρας: «Κατά πάσα πιθανότητα το πρώτο με το τρίτο κόμμα θα μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Κυριακής, ζήτησε ισχυρή εντολή από τον ελληνικό λαό στην πρώτη κάλπη, ενώ παράλληλα τόνισε πως «κατά πάσα πιθανότητα το πρώτο με το τρίτο κόμμα θα μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση».

«Δεν θα υπάρξει δεύτερη κάλπη», είπε εμφατικά ο κ. Τσίπρας. «Αυτές οι εκλογές της απλής αναλογικής δεν είναι εκλογές χαλαρής ψήφου», συμπλήρωσε.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ξανά για μια «προοδευτική κυβέρνηση μετά τις εκλογές», ενώ εμφανίστηκε σίγουρος ότι οι κάλπες της 21ης Μαΐου θα βγάλουν κυβέρνηση.

«Κατά πάσα πιθανότητα, κατά πάσα βεβαιότητα, το πρώτο με το τρίτο κόμμα θα μπορούν να σχηματίσουν κυβέρνηση», είπε ο κ. Τσίπρας, λέγοντας ότι το ποιος θα κυβερνήσει θα το κρίνει με την ψήφο του ο λαός.

Πρόσθεσε, δε, ότι «δεν μπορεί να φτιάξει κυβέρνηση το δεύτερο κόμμα», συμπληρώνοντας ότι «πρέπει να έρθει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ για να υπάρξει αλλαγή στη χώρα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε και για τις υποκλοπές σημειώνοντας ότι «Η ΕΥΠ αντί να παρακολουθεί τους εγκληματίες παρακολουθούσε τους αντιπάλους τους κ.Μητσοτάκη».

Αναφέρθηκε και στην ακρίβεια και διερωτήθηκε «πώς μπορεί να αντέξει την ακρίβεια ο μέσος πολίτης. Πρέπει να συγκρατηθούν οι τιμές».

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο σχέδιο Δήμητρα. «Εμείς έχουμε αποκλείσει κάθε συζήτηση που μπορεί να αφορά σχέδια που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Αν θέλει ο κ. Βαρουφάκης να συζητήσει τέτοια σχέδια, να πάει να βρει τον κ. Σόιμπλε, που είναι και φίλος του, και να τα συζητήσουν μαζί».

Μιλώντας για το έγκλημα των Τεμπών, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για ρουσφέτι με την τοποθέτηση του σταθμάρχη, ο οποίος ευθύνεται για τον θάνατο των 57 ανθρώπων στα Τέμπη. «Είναι ευκαιρία να μπει ένα τέλος σε αυτό το χάος. Ποιος ευθύνεται γι’ αυτό το ρουσφέτι;», είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη, ο Αλέξης Τσίπρας επιτέθηκε στην κυβέρνηση μιλώντας για την υποψηφιότητα του Κώστα Καραμανλή χαρακτηρίζοντας την παραίτησή του υποκριτική. «Οφείλουμε όλοι να κάνουμε τα πάντα για να μην ξαναζήσουμε τέτοια τραγωδία», ανέφερε χαρακτηριστικά και ήταν σαφής: «Γιατί ο κ. Μητσοτάκης τον έβαλε υποψήφιο στις εκλογές;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.