ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Έχει θράσος ο αδελφός Λιγνάδη: «Δεν έχει διαπράξει κανέναν βιασμό και θα αθωωθεί»

«Χυδαίο ψεύδος ότι ήταν φίλος του πρωθυπουργού»

Έχει θράσος ο αδελφός Λιγνάδη: «Δεν έχει διαπράξει κανέναν βιασμό και θα αθωωθεί»

Για την καταδίκη αλλά και την αποφυλάκιση του αδελφού του Δημήτρη Λιγνάδη, μίλησε με πολύ μεγάλο θράσος ο αδελφός του Γιάννης.

Ο Γιάννης Λιγνάδης σχολίασε τις εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη (ο οποίος θα αποφυλακιστεί μέχρι το μεσημέρι), αλλά και όλα όσα ειπώθηκαν, στην εκπομπή «Alpha Τώρα».

Η δήλωση του Γιάννη Λιγνάδη για την αποφυλάκιση του αδελφού του Δημήτρη

«Υπάρχουν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες, τις οποίες δεν τις γνωρίζω που πρέπει να εκπληρωθούν προκειμένου να γίνει η αποφυλάκισή του.

Θα ήθελα να κάνω κάποιες επισημάνσεις με αφορμή μια τηλεοπτική εκπομπή που είχα την ατυχία να παρακολουθήσω το πρωί σε κρατικό κανάλι.

Τι πιστεύετε ότι σηματοδοτούν για τους θεσμούς της Εκκλησίας και της Δικαιοσύνης η βάπτιση των gay στην Βουλιαγμένη και η αποφυλάκιση Λιγνάδη;

  • Εκσυγχρονισμό (4%, 654 Votes)
  • Ντροπή (18%, 3.060 Votes)
  • Αναβάθμιση (1%, 249 Votes)
  • Εξευτελισμό (76%, 12.875 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.838

Loading ... Loading ...

Ειπώθηκε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν φίλος του πρωθυπουργού. Για να τελειώνει αυτή η υπόθεση αυτό είναι ένα χυδαίο ψεύδος. Δεν υπήρξε ποτέ φίλος του Μητσοτάκη. Είμαι κατηγορηματικός και κάθετος» τόνισε κατηγορηματικά ο Γιάννης Λιγνάδης.

«Ο ίδιος έδωσε τη μάχη του για τη δίκη. Οι λιγοστοί που του συμπαρασταθήκαμε κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, άνθρωποι της οικογένειας και του φιλικού του περιβάλλοντος.

Υπήρξε η απειλή και ο φόβος. Ο άξιος δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας στάθηκε μόνος απέναντι σε ένα οργανωμένο σύστημα, ένα παραπολιτικό μόρφωμα με έντονο οπαδικό κοινό.

Γίνεται εργαλείο για πολιτικά παιχνίδια. Η δικαιοσύνη καταδίκασε τον αδερφό μου. Είμαι βέβαιος ότι δεν έχει διαπράξει κανέναν βιασμό.

Φυσικά πιστεύω ότι στο Εφετείο θα αθωωθεί. Έχω επικοινωνήσει μαζί του για τυπικά ζητήματα. Έχει καταταλαιπωρηθεί, έχει κατέστη εχθρός του λαού, είναι ένας άνθρωπος κυνηγημένος. Πώς θέλετε να αισθάνεται;» δήλωσε ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη.

Μάλιστα κατά τον αδερφό του, ο Δ.Λιγνάδης είναι αθώος…

Και η 12ετής κάθειρξη γιατί επιβλήθηκε; Αφού είναι αθώος;

Τι σημαίνει 12 χρόνια καταδίκη; Ότι είναι επικίνδυνος για την κοινωνία και πρέπει να αναμορφωθεί για 12 χρόνια στην φυλακή (η δική μας γνώμη είναι ότι οι βιαστές δεν αναμορφώνονται γιατί είναι φύσει ανώμαλα άτομα).

Μάλλον ο αδερφός του Δ.Λιγνάδη έχει μπερδευτεί επειδή τον άφησαν ελεύθερο.

Η καταδίκη όμως ισχύει. Είναι ένοχος, δεν είναι αθώος.

Βέβαια όλοι έχουν την απορία πώς είναι δυνατόν ένας βιαστής που επί 16 μήνες τα διάφορα δικαστικά συμβούλια (δικαστήρια επί της ουσίας) χωρίς να έχει καν καταδικαστεί τον έκριναν «ύποπτο φυγής» και «τέλεσης νέων εγκλημάτων» και τον κρατούσαν προφυλακισμένο και τώρα τον απελευθερώνουν ΜΕΤΑ την καταδίκη του;

Δηλαδή τον 16ο μήνα του ρίχνουν 12 χρόνια φυλακή για δύο βιασμούς αλλά κρίνουν ότι «δεν είναι ύποπτος φυγής»;

Που σημαίνει ότι πριν καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών ήταν ύποπτος φυγής και τώρα που καταδικάστηκε δεν είναι ύποπτος φυγής;

Και σε ότι αφορά το «δεν υπάρχει φόβος να διαπράξει, εάν μείνει ελεύθερος, εγκλήματα», τότε και πάλι τα προηγούμενα δικαστικά συμβούλια έκαναν λάθος και που τον προφυλάκισαν και που τον κράτησαν στην φυλακή! Αφού δεν ήταν ύποπτος φυγής!

Αυτά είναι κενά Λογικής που θα πρέπει να μας τα εξηγήσει πρωτίστως η κυβέρνηση. Γιατί; Μα επειδή το νομικό πλαίσιο, ο Ποινικός Κώδικας είναι δικός της τομέας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λένε ως δικαιολογία ότι ο Λιγνάδης αποφυλακίστηκε με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, η κυβέρνηση της ΝΔ τρία χρόνια γιατί δεν άλλαξε την διάταξη;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.