ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Aδιανόητο: Σε φιλοκυβερνητικό κανάλι ζήτησαν την αύξηση της τιμής των φαρμάκων για να μην εξάγονται! (βίντεο)

Και για να μη «στοκάρονται» από τους «κακούς» γονείς...

Aδιανόητο: Σε φιλοκυβερνητικό κανάλι ζήτησαν την αύξηση της τιμής των φαρμάκων για να μην εξάγονται! (βίντεο)

Στο φιλοκυβερνητικό κανάλι του ΣΚΑΪ ακούστηκε η «λύση» για την έλλειψη των φαρμάκων και δεν είναι άλλη από το να αυξηθούν οι τιμές τους για να μην εξάγονται!

Η «λύση» αυτή «έπεσε» στο «τραπέζι» από τον γνωστό δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε και είναι πολύ πιθανό να έγινε κάτι τέτοιο για να «μετρηθούν» οι αντιδράσεις.

Δεν είναι τυχαία και τα όσα είπε χθες ο Θ.Πλεύρης για την έλλειψη των φαρμάκων που έριξε τις ευθύνες στους γονείς που… στοκάρουν φάρμακα.

Άρα αν τα φάρμακα είναι ακριβά, δεν θα στοκάρει κανένας, το υπονοούμενο έγινε αντιληπτό.

Σήμερα ο Α.Πορτοσάλτε είπε συγκεκριμένα:

«Έχουμε έλλειψη στην Ελλάδα γιατί έχουμε φτηνό φάρμακο. Ζούμε σε ένα κράτος και έχουμε την ευλογία του φθηνού φαρμάκου.

Άρα ένα από τα αντίμετρα είναι να αυξηθεί η τιμή αυτών των φαρμάκων. Για να κρατούνται στην Ελλάδα και να μην εξάγονται.

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, πάντα κάτι πληρώνουμε, στη ζωή τίποτα δεν είναι τζάμπα».

Μόνο που ο Α.Πορτοσάλτε δεν είπε πως στην Ελλάδα οι πολίτες έχουν από τους χαμηλότερους μισθούς στην ΕΕ. Μπορεί ο ίδιος να μπορεί να πληρώνει ένα φάρμακο σε τιμή Γερμανίας αλλά ο μέσος Έλληνας δεν μπορεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.